Ohituskurssi

Ohituskurssi


5 harjoituskertaa ja Hihnakäytöksen ABC -luentotallenne, hinta 170e

5 harjoituskertaa, koulutuksen perusteet -luentotallenne, Hihnakäytöksen ABC -luentotallenne ja yksi yksityiskoulutuskerta á 30min, hinta 230e

Ohitusharjoitukset keskiviikkoisin 21.4.-19.5. alk. klo 18 (tai asiakkaiden ehtiessä aiemminkin); mahdollinen yksityiskoulutus keskiviikkona 14.4.

Ohituskurssi koirille, jotka suhtautuvat toisiin koiriin pelokkaasti ja/tai aggressiivisesti tai turhautuvat, jos eivät pääse tervehtimään vastaantulijaa. Kurssilla harjoitellaan toisten koirien kohtaamista rauhallisesti.

Kurssilaisella on omaa harjoitusaikaa noin 25 minuuttia per kerta. Aikataulu sovitaan etukäteen, joten kenenkään ei tarvitse odotella paikalla tuntikausia.

Harjoitukset pidetään ulkona ja harjoituspaikka vaihtelee.Harjoituspaikkojen keskeisen sijainnin vuoksi emme suosittele kurssia koirille, jotka reagoivat voimakkaasti vieraisiin ihmisiin ja/tai autoihin, pyöriin ja muuhun liikkuvaan.

Kouluttajina Liisa Pennanen ja Heli Roivas.

 

HUOM! Pelkät ohitusharjoitukset on tarkoitettu koirakoille, joilla on aiempia käyntejä koirakoulu Masseterissa esim. tarkkiskurssin tai yksityiskoulutuksen tiimoilta. Jos et ole ollut asiakkaanamme aiemmin, valitse paketti, johon kuuluu myös yksityistunti.

Tapahtuma on täynnä.

Paikkoja jäljellä

Ohituskurssi: 5 kpl jäljellä (/8)
Ohituskurssi, yksäri ja luento: 2 kpl jäljellä (/6)

Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
14.4.2021 18:00
Päättyy:
19.5.2021 21:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pulttitie 14, käynti sisäpihalta
Pulttitie 14
00880 Helsinki

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla