Tapahtuman oletuskuva

Ohjelmallisen ostamisen teoriakoulutus

19.5.2020 09:00

Virtuaalinen

IAB:n ohjelmallisen ostamisen teoriakoulutus

19.5.2020 kello 9.00-13.00, virtuaalinen

Tämä puolen päivän koulutus on suunnattu markkinointipäättäjille, mediamyyjille ja markkinointialan asiantuntijoille. Koulutuksessa käydään läpi ohjelmallisen ostamisen ekosysteemiä ja sen eri toimijoita erityisesti Suomen markkinoilla. Koulutuksen tavoitteena on antaa kattava käsitys siitä, miten ohjelmallinen ostaminen toimii, kuinka kampanjoita kontrolloidaan ja mitä niiden suunnittelussa tulee erityisesti ottaa huomioon.

Mitä ohjelmallinen ostaminen on?
Ohjelmallinen ostaminen on uudempaa teknologiaa hyödyntävä tapa ostaa mainostilaa verkossa. Se mahdollistaa kaikenlaisen digitaalisen näkyvyyden (mm. display, mobiili, video) reaaliaikaisen ostamisen, kohdentamisen ja optimoinnin. Ohjelmallinen ostaminen tehostaa digitaalisen mainonnan prosesseja ja antaa mainostajalle paremman kontrollin kampanjoidensa hallinnasta. Lue lisää

Kurssilla opit seuraavat asiat ohjelmallisesta ostamisesta ja mainonnasta:

  • Mitä ohjelmallinen ostaminen on ja millainen on sen ekosysteemi
  • Miten kampanjoita kontrolloidaan, millaisia kohdentamismahdollisuuksia niissä on (katsotaan suoraan järjestelmistä) ja millaisilla sivustoilla Suomessa voi esimerkiksi mainostaa
  • Kampanjan suunnittelussa huomioon otettavat asiat: tavoitteet sekä niiden mittaaminen, budjetti ja brand safety (katsotaan osittain järjestelmistä)
  • Vedetään yhteen ohjelmallisen ostamisen rooli, hyödyt ja kampanjoiden hallinta (kumppanit, resursointi) 

 

HINNAT

  • IAB:n, MARKin ja MTL:n jäsenet 250 € + alv
  • Ei-jäsenet 350 € + alv

KOULUTTAJA

tuukka-600x600.jpg (276 KB) Kouluttajana toimiva Tuukka Aaltonen on projektipäällikkö Relevant Digitalilla. Hän auttaa julkaisijoita, toimistoja ja mainostajia tekemään parempaa dataohjautuvaa markkinointia sekä kehittämään liiketoimintaansa.

 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.5.2020 09:00

Päättyy:  

19.5.2020 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Virtuaalinen


Järjestäjä

IAB Finland

toimisto@iab.fi

Bulevardi 21, 00180 Helsinki