Asianajajatutkinnon oikeudenkäyntiosa

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua asianajajatutkinnon oikeudenkäyntiosaan. Täytäthän kaikki pyydetyt kohdat huolellisesti.

Tarkistathan, että saat vahvistusviestin. Mikäli vahvistusta ei ole tullut, ilmoittautumista ei ole rekisteröity. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä p. 09 686 6120 tai tutkinto@asianajajaliitto.fi.

Oikeudenkäyntiosa alkaa 2.9.2019 noin 12 viikon etäopiskelulla.

Varaathan riittävästi aikaa tehtävien huolelliselle suorittamiselle. Huomioithan, että tehtävien palauttamiselle annetaan määräajat, jotka ovat ehdottomia. Tutkintolautakunta voi määrätä määräaikojen ylittämisestä sanktion tai hylätä oikeudenkäyntiosan suorituksen.

Lähiopiskelu järjestetään 21. - 22. ja 28. - 29.11.2019.

Jokainen opiskelija osallistuu vain yhdelle kaksi päivää kestävälle lähijaksolle, joka valitaan ilmoittautuessa. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Asianajajatutkinnon osat (kirjallinen koe, eettinen osa ja oikeudenkäyntiosa) voi suorittaa missä järjestyksessä tahansa. Tutkinto tai sen osa ei vanhene.

Asianajajatutkintoon voi ilmoittautua oikeusnotaarin tai OTK/OTM-tutkinnon suorittanut henkilö.

Oikeudenkäyntiosan hinta on 675,00 e.

Osallistumismaksu laskutetaan 12.8.2019 jälkeen.

Tervetuloa tutkintoon!

Ilmoittautuminen on jo päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
2.9.2019 08:30
Päättyy:
29.11.2019 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kuntatalo
Toinen linja 14
00530 Helsinki

Järjestäjä

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Lomakkeen tiedot kirjataan Suomen Asianajajaliiton tutkintorekisteriin (tutkintoon ilmoittautuvat) tai asiakas- ja sidosryhmärekisteriin (muihin tilaisuuksiin ilmoittautuvat). Erityisruokavaliotiedot poistetaan välittömästi tilaisuuden jälkeen.

Henkilötietojen käsittelystä kerrotaan Suomen Asianajajaliiton tietosuojaselosteessa sekä asiakas- ja sidosryhmärekisterin ja tutkintorekisterin rekisteriselosteissa osoitteessa www.asianajajaliitto.fi/tietosuoja

Lisätietoja saat myös Suomen Asianajajaliiton toimistosta, p. (09) 6866 120.