Advokatexamens processdel

Med detta formulär kan du anmäla dig till advokatexamens processdel. Vänligen fyll i alla begärda uppgifter.

Vänligen se till at du får en bekräftelse. Om du inte har fått bekräftelse, anmälan är inte registerad. Om du har några problem med anmälan, kontakta tel. 09 686 6120 eller tutkinto@asianajajaliitto.fi.

Processdelen börjar 2.9.2019 med en studiehelhet på 12 veckor som består av förhandsuppgifter.

Vänligen reservera tillräckligt med tid för utförande av uppgifterna. De fastställda tiderna för inlämnande av förhandsuppgifterna är bindande. Ifall de utsatta tidsfristerna inte följs, kan examensnämnden ålägga examinanden en sanktion eller underkända processdelen.

Den två dagar långa kursen ordnas 21. - 22. och  28. - 29.11.2019.

Varje studerande deltar endast i en av de ovannämnda kursperioderna som väljs vid anmälningen. Grupperna fylls i anmälningsordning.

De olika delarna som ingår i examen (det skriftliga provet, den etiska delen och processdelen) kan avläggas i valfri ordning. Advokatexamen är i kraft då den avlagts.

En person som har avlagt rättsnotarieexamen, juris kandidatexamen eller juris magisterexamen kan anmäla sig till advokatexamen.

Processdelen kostar 675,00 euro.

Anmälningsavgift faktureras efter 12.8.2019.

Välkommen till advokatexamen!

No tickets available anymore.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
2.9.2019 08:30
Slutar:
29.11.2019 16:30

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangets plats

Kommunernas hus
Andra linjen 14
00530 Helsingfors

Arrangör

Integritetspolicy

Visa sekretesspolicyn

Formulärens uppgifter lagras i Finlands Advokatförbunds examensregister (personer som anmält sig till examen) eller i kund- och intressentgruppsregister (personer som anmält sig till andra evenemang). Information om specialdieterna raderas omedelbart efter evenemanget.

Information om behandlingen av uppgifter fås på Finlands Advokatförbunds dataskyddsbeskrivning samt i registerbeskrivningarna av examensregister och kund- och intressentgruppsregister: www.advokatforbundet.fi/dataskydd.

Mer information om behandlingen av uppgifter fås också på Finlands Advokatförbunds byrå, tel. (09) 6866 120.