Tapahtuman oletuskuva

Aamukahvi-webinaari: Ostajan saappaissa

30.11.2021 08:30

Zoom

logorivi.png (49 KB)

 

Tervetuloa osallistumaan Myskin Aamukahvi-webinaariin!

Tulevaisuudessa yritykset kilpailevat yhä enemmän asiakaskokemuksilla ja asiakkaiden odotukset kasvavat jatkuvasti. Jotta voit onnistua liiketoiminnassa, sinun täytyy ymmärtää asiakkaan tarpeita, ongelmia ja tunteita entistä paremmin.

Ostajan saappaissa -webinaarissa yrittäjä ja strategia- ja palvelumuotoilija Johanna Laurinen kertoo, miten voit hypätä ostajan saappaisiin – kuinka ymmärtää paremmin asiakasta ja ostamisen tilanteita  ja miten voit kehittää palveluitasi ja tuotteitasi tähän ymmärrykseen pohjautuen. Webinaarissa tutustutaan palvelumuotoilun mahdollisuuksiin asiakaskokemuksen kehittämisessä sekä mm. ostajaprofiileihin ja ostopolkuun.

Ota kuppi kahvia ja aloita aamusi webinaarin parissa!

Tapahtuma on päättynyt.
Asiantuntijavieraana:
myski-yleinen-43.png (740 KB)

Johanna Laurinen, strategia- ja palvelumuotoilija, yrittäjä Businessworks.

Johannalla on yli 15 vuoden kokemus asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä ja strategiatyöstä finanssialalla. Johanna on hyödyntänyt palvelumuotoilua liiketoiminnan kehittämistyössä jo 2000-luvun alusta alkaen ja ohjannut useita palvelumuotoiluprojekteja. Johanna konsultoi ja toimii asiantuntijana PK-yrityksille innovaatioiden kaupallistamiseen, tuotekehitykseen ja markkinointiin liittyen.

 

 

Webinaarisarjasta:

Ostajan saappaissa on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen aamukahvi-webinaarisarjaa. Webinaarisarja kulkee rinnakkain hankkeen järjestämän myyntiosaamisen valmennussarjan kanssa. Lue lisää webinaarisarjasta sekä valmennusksista ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää hankkeesta: www.oamk.fi/myski

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Koulutuskuntayhtymä OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

30.11.2021 08:30

Päättyy:  

30.11.2021 09:30

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Tapahtuman yhteyshenkilö Susanne Korva

050 4714343

susanne.korva@oamk.fi