Tapahtuman oletuskuva

Ostamisen psykologiaa

25.11.2021 08:30

De Gamlas Hem

logorivi.png (49 KB)

 

Tervetuloa osallistumaan Ostamisen psykologiaa -myyntivalmennukseen!

 

Myyntivalmennuksessa Valintamuotoilijoiden asiantuntijat Marika Poutiainen ja Juha-Pekka Ropo tulevat kertomaan asiakkaan ostokäyttäytymistä sekä kuinka tunnistaa ostamisen pullonkaulat. Valmennus lähestyy ostamista, myyntiä ja päätöksentekoa käyttäytymistaloustieteen teoreettisen viitekehyksen näkökulmasta.

Valmennuksessa käsitellään päätöksenteon teoriaa;

  • Miten alitajunta toimii?
  • Miten kognitiiviset vinoutumat ohjaavat ihmisten ostoprosessia?
  • Päätöksenteon ilmiöt ja niiden tunnistaminen

Valmennuksessa toteutetaan työpajaosuus, jossa osallistujat tulevat tunnistamaan ja taklaamaan asiakkaiden ostoprosessissa ilmeneviä haasteita. Työpajassa opitaan, kuinka myyjät voivat vaikuttaa asiakkaan valintojen ohjaamiseen ja ilmiöiden hyödyntämiseen.

 

Valmennus on suunnattu Oulun ja sen lähiseudun pk-yrityksille. Valmennukseen voi osallistua myös Oamkin, Oulun yliopiston ja Osaon opetushenkilöstö sekä aiheesta kiinnostuneet opiskelijat.

Valmennus on jokaiselle osallistujalle maksuton. Jokaisessa lipputyypissä on rajoitettu määrä paikkoja tarjolla. Voit ilmoittautua myös varasijalle. Mikäli ilmoittaudut mukaan etkä pääsekään tapahtumaan, peruthan ilmoitautumisesi jotta muilla halukkailla on mahdollisuus osallistua mukaan varasijalta. 

 

Yritysosallistujat:

Valmennus kerryttää yrityksille de minimis-tukea 1000€/valmennus/yritys. Yritysosallistujan tulee ilmoittautumisen jälkeen ladata de minimis-ilmoitus, ja siihen tulee kirjata kaikki kuluvana vuonna ja kahtena edellisenä vuonna kerrytetyt de minimis-tuet ja niiden määrä. Mikäli tukea ei ole kertynyt, merkkaa tieto lomakkeeseen. Palauta täytetty ja allekirjoitettu de minimis-ilmoitus hankkeen yhteyshenkilölle sähköpostitse osoitteeseen susanne.korva@oamk.fi. Lomakkeen palautus on edellytys valmennukseen osallistumisesta. Lataa lomake alla olevasta painikkeesta:

Lataa de minimis-ilmoitus

 

Tapahtuma on täynnä! Tapahtuma järjestetään livetilaisuutena Oulussa De Gamlas Hemissä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Kouluttajat

 

marika.png (720 KB)

Marika Poutiainen
Valintamuotoilijat, Co-founder, Business developer


Marika on aikaansaava myynnin ja vaikuttamistoiminnan ammattilainen. Hän on laaja-alainen valtiotieteiden maisteri ja utelias tiimipelaaja, joka hallitsee ketterän kehityksen menetelmät. Marika löytää piilevät yhteistyömahdollisuudet ja vastaa Valintamuotoilijoissa projektijohtamisesta ja myynnistä.

jupe.png (428 KB)

 

Juha-Pekka Ropo
Valintamuotoilijat, Co-founder, Behavioral consultant


Juha-Pekka on liiketoiminnan kehittäjä ja konsultti, joka auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa, muotoilemaan ja rakentamaan liiketoimintakonsepteja ja kaupallistamaan uusia palveluita. Hän on yksi Valintamuotoilijoiden perustajista ja soveltanut käyttäytymistaloustiedettä mm. asiakaspalvelun, myynnin sekä johtamisen näkökulmista yrityskentässä. Juha-Pekka on kokenut myynnin tekijä, kehittäjä ja kouluttaja, jonka kokemuksiin kuuluu lisäksi myynnin prosessien kehitys ja johtaminen. 

 
Valmennussarjasta:

Ostamisen psykologiaa on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen myyntiosaamisen kehittämisen valmennussarjaa Oulun alueen pk-yrityksille ja myynnin opetushenkilöstölle. Lue lisää sarjasta ja ilmoittaudu mukaan, järjestämme myös webinaareja.

Lue lisää hankkeesta

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Koulutuskuntayhtymä OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

25.11.2021 08:30

Päättyy:  

25.11.2021 12:00

Tapahtumapaikka

De Gamlas Hem

Kirkkokatu 54
90120 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tapahtuman yhteyshenkilö Susanne Korva

050 4714343

susanne.korva@oamk.fi