Tervetuloa juhlimaan 100-vuotista historiaamme ja tulevaisuuttamme!


Satavuotias Oulun kauppakamari on vahva pohjoissuomalainen vaikuttaja, jolla on olennainen rooli alueen elinvoiman säilyttäjänä ja kehittäjänä ennen, nyt ja tulevaisuudessa. Oulun kauppakamarilla on yli 1400 jäsenyrityksen verkosto, joka kattaa alueen koko elinkeinoelämän. Monipuolisena vaikuttajana Oulun kauppakamari edistää elinkeinoelämän yhteisiä toimintaedellytyksiä sekä tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluita.

Juhlavuotemme huipentuu 17. toukokuuta JuhlaForumiin Oulun Musiikkikeskuksen Tulindbergin salissa ja JuhlaGaalaan Oulun Radisson Blu -hotellissa. Juhlatapahtumien yhteisenä teemana on 100 vuotta tulevaisuutta. JuhlaForumissa julkaistaan Oulun kauppakamarin historiateos ”Pohjoisen elinkeinoelämän asialla”, jonka ovat kirjoittaneet Anna Nieminen ja Matti Salo.

JuhlaForum

Aika: 17.5.2018 klo 13.00-17.00
Paikka: Tulindbergin sali, Oulun Musiikkikeskus, Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu

JuhlaForumin puhujat:

Jussi Pesonen:

UPM-Kymmene Oyj:n toimitusjohtaja ja Keskuskauppakamarin hallituksen puheenjohtaja

Risto Murto:

Varman toimitusjohtaja ja Oulun yliopiston hallituksen puheenjohtaja

 

       
 

Tero Vauraste:

Arctia Oy:n  toimitusjohtaja ja Arktisen talousneuvoston puheenjohtaja

 

Ohjelma:

13:00 Tilaisuuden avaus

Valtiovallan tervehdys
Kansanedustaja Antti Rantakangas, Eduskunta

13:25 Parhaita paloja Oulun kauppakamarin vaiheista
Pohjoisen elinkeinoelämän asialla -historiakirjan kirjoittaja Anna Nieminen, historiatoimikunnan puheenjohtaja Ilkka Lantto

13:55 Arktisen alueen mahdollisuudet
Toimitusjohtaja Tero Vauraste, Arctia Oy, Arktisen talousneuvoston puheenjohtaja

14:30 - 15:00 Tauko

15:00 Palkitsemiset

15:15 ARVOPANEELI: ”100 vuotta tulevaisuutta”
Kansanedustaja Marisanna Jarva, Eduskunta
Varhaiskasvatusjohtaja Sirpa Turves-Mankila, Touhula Varhaiskasvatus Oy
Toimitusjohtaja Seppo Laine, Auditing and Consulting Auco Oy
Toimitusjohtaja Juha Tanskanen, Superpark Oy
Kesäyrittäjämentori Jenna Suorsa, BusinessOulu

16:00 Osaaminen, tutkimus ja työn murros
Toimitusjohtaja Risto Murto, Varma, Oulun Yliopiston hallituksen puheenjohtaja

16:30 Muutos ja kilpailukyky
Toimitusjohtaja Jussi Pesonen, UPM-Kymmene Oyj, Keskuskauppakamarin hallituksen puheenjohtaja

17:00 Loppupuheenvuoro

Moderaattorina toimii Lauri Salovaara ja on näin taas yhden tapahtuman verran lähempänä oman haasteensa, miljonääriksi 500 päivässä, toteutumista.

JuhlaForum on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Tilaisuuteen tulee kuitenkin ilmoittautua ennakkoon, viimeistään 9.5.2018 mennessä. Paikkoja rajoitettu määrä.


JuhlaGaala

Juhlagaalan etkot klo 18.00-19.00

Aika: 17.5.2018 klo 19.00-23.00
Paikka: Radisson Blu Hotel Oulu, Hallituskatu 1, Oulu

JuhlaGaala on Oulun kauppakamarin 100-vuotisjuhlien kohokohta, jossa julkistetaan 20. Vetovoima-palkinnon voittaja. Viihdettä ja yllätysesiintyjiä sisältävän gaalan juhlapuhujana on Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Gaalan pukukoodi: tumma puku ja kunnia- ja ansiomerkit.
Illalliskortin hinta: 100 € (+ alv 24%)/hlö

Ilmoittautumiset JuhlaForumiin ja JuhlaGaalaan 9.5. jälkeen:
jaana.lahtinen@chamber.fi. Tällöin JuhlaGaalan illalliskortin maksaminen tapahtuu organisaatiollenne lähettämällämme laskulla. Mikäli Sinulla on kysyttävää ilmoittautumisista tai maksuista olethan yhteydessä yo. sähköpostiosoitteeseen.

Juhlavuotemme muistamiset:
Oulun kauppakamari tukee ammattitaitoisen työvoiman saantia Pohjois-Suomessa. Oulun ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Centria-ammattikorkeakoulun Ylivieskan yksikkö ovat jo pitkään kouluttaneet osaajia alueemme elinkeinoelämän hyväksi. Juhlavuoden kunniaksi osoitetut muistamiset ohjaamme ammattikorkeakoulujen varainkeruun tueksi.

Pyydämme, että kaikki muistamiset tehdään rahalahjoituksena tilille FI55 2050 3800 0260 55. Viestikenttään ”OKK100, lahjoittajan nimi”. Keräys on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Kiitos muistamisesta.

Majoituskiintiö, Radisson Blu Hotel Oulu:  
100 € / 1 hengen huone / vrk
120 € / 2 hengen huone / vrk

Huoneita voi varata varauskoodilla GAALA hotellin myyntipalvelusta: 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com. Varaukset tulee tehdä varauskoodia käyttäen 3.5.2018 mennessä.

Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen, aamu- ja iltasaunan, sekä kuntosalin käyttömahdollisuuden. Langaton laajakaista on asiakkaiden käytössä veloituksetta niin huoneissa kuin yleisissäkin tiloissa. Hinnat sisältävät ALV:n.

Ilmoittautumisohje 9.5. jälkeen:

Ilmoittautumiset JuhlaForumiin ja JuhlaGaalaan osoitteeseen: jaana.lahtinen@chamber.fi, p. 050 408 0663. Tällöin JuhlaGaalan illalliskortin maksaminen tapahtuu organisaatiollenne lähettämällämme laskulla. Mikäli Sinulla on kysyttävää ilmoittautumisista tai maksuista olethan yhteydessä Jaanaan.

Tervetuloa!

Ajankohta

Alkaa:
17.5.2018 13:00
Päättyy:
17.5.2018 23:00

Tapahtumapaikka

JuhlaForum, Oulun musiikkikeskus
Leevi Madetojan katu 1-3
90100 Oulu

JuhlaGaala, Radisson Blu Hotel
Hallituskatu 1
90100 Oulu

Hallituskatu

Järjestäjä

Oulun kauppakamari

050 408 0663

jaana.lahtinen@chamber.fi

Rekisteriseloste
Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispäivä: 19.2.2015

Rekisterinpitäjä
Oulun kauppakamari
y-tunnus 0210114-7
Uusikatu 53, 90120 Oulu
puh. 050 5629 933

Rekisteriasioista vastaava henkilö
jäsen- ja viestintäassistentti Anni Alavahtola, anni.alavahtola@chamber.fi, puh. 050 5499 255

Rekisterin nimi
Oulun kauppakamarin jäsen- ja sidosryhmärekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Kauppakamarilaissa säädettyjen tehtävien hoitaminen, luottamushenkilö-, asiantuntija- ja muiden sidosryhmäsuhteiden hoitaminen, tutkimustoiminta ja palveluiden sekä julkaisujen markkinointi. Käsittelyn tarkoituksena on luottamushenkilöiden ja asiantuntijoiden osalta yhteystietojen ylläpito ja välittäminen asiantuntija ja luottamustoiminnan hoitamiseksi tai henkilön auktorisoimiseksi sekä muu yhteydenpito, viestintä ja markkinointi. Muiden henkilöiden osalta käsittelyn tarkoituksena on yhteydenpito, viestintä ja markkinointi. Lisäksi käsittelyn tarkoituksena on maksujen, palkkioiden ja korvausten suorittaminen tai perimisen sekä kyselyjen, tilastojen tutkimusten suorittaminen.

Rekisterin tietosisältö
Edellä mainittujen henkilöiden nimi, tehtävä tai asema, osoite ja muut yhteystiedot sekä muut jäsen- ja sidosryhmäsuhteen hoitamiseksi tarpeelliset tiedot. 

Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot saadaan rekisteröidyiltä itseltään ja luotettavista lähteistä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Rekisteristä luovutetaan tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa esimerkiksi sidosryhmäsuhteiden hoitamista ja tutkimustoimintaa varten. Lisäksi rekisteriin sisältyviä julkisia henkilötietoja annetaan pyydettäessä nähtäväksi. Julkisia henkilötietoja voidaan luovuttaa pyynnöstä viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 13 ja 16 §:n mukaisesti siltä osin kuin kyseessä on Oulun kauppakamarille uskotun julkisen tehtävän hoitamista varten kerätty tieto. Tietoja luovutetaan EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ainoastaan voimassaolevan lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa.

Tarkastusoikeus
Jokaisella on oikeus tarkastaa rekisteriin sisältyvät itseään koskevat henkilötietonsa (henkilötietolaki 26 ja 28 §). Tietoja pyydetään Oulun kauppakamarista yllä mainitusta osoitteesta henkilökohtaisesti tai omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä.

Tietojen korjaaminen
Rekisterissä oleva virheellinen tieto korjataan Oulun kauppakamarille yllä mainittuun osoitteeseen tehdyn kirjallisen pyynnön perusteella (henkilötietolaki 29 §). Lisäksi tietoja päivitetään oma-aloitteisesti ja vanhentuneet tiedot poistetaan säännöllisin väliajoin.

Kielto-oikeus
Henkilötietolain 30 §:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia tai sukututkimusta varten. Sähköistä suoramarkkinointia koskevat säännökset ovat sähköisen viestinnän tietosuojalain 26 §:ssä. Kiellot osoitetaan rekisterinpitäjälle yllä mainittuun osoitteeseen.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tietoja säilytetään valvotuissa ja suojatuissa olosuhteissa. Rekisteriä ylläpidetään automaattisen tietojenkäsittelyn avulla. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin sekä muiden tarvittavien suojajärjestelyiden avulla.