Viestinnän palvelumuotoilu -webinaari

26.3.2019 09:30
Kaiku Helsinki

Kaiku Helsingin Elina Piskonen johdattaa meidät viestinnän palvelumuotoilun saloihin. Webinaariin osallistuminen onnistuu näppärästi mistä tahansa.

Koulutuksen aikana käymme läpi palvelumuotoilun perusteita ja lähestymistavan soveltamista markkinointiviestinnän kehittämiseen. Webinaarin lopussa saamme pienen kotiläksyn, jonka avulla syventää tietoja. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi tiimipäivän aiheeksi. Webinaarin päätteeksi on hyvä tarttua yhdessä kotiläksyihin.

Voit etukäteen tutustua aiheeseen Kaiku Helsingin oppaan avulla täältä

Osallistumislinkki
Lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen webinaaria.

Hinta
MTL -jäsentoimistot 0€
Ei -jäsenet 10 €

Viestinnän palvelumuotoilu

Paljon puhuttu palvelumuotoilu auttaa tekemään viestinnästä aidosti asiakaskeskeistä. Jotta viestintä vaikuttaa, sen täytyy kiinnostaa – ja ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, mistä heille on hyötyä. "Meidän täytyy lähteä viestinnän suunnittelussa entistä useammin liikkeelle siitä, että selvitämme, mitä tietoa kohderyhmämme aidosti tarvitsevat ja mitkä kanavat heidän arkeensa mahtuvat." Mutta mitä palvelumuotoilu oikeasti on ja miksi siitä puhutaan juuri nyt? Miten palvelumuotoilua käytännössä tehdään? Miten sitä voi soveltaa markkinointiviestinnän kehittämiseen? Tervetuloa webinaariin kuulemaan asiasta lisää!

 

 

Kurssi järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 8 henkeä.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
26.3.2019 09:30
Päättyy:
26.3.2019 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kaiku Helsinki Töölönkatu 3 00100 Helsinki

Järjestäjä

MTL
050 400 2623 / Johanna
johanna.lohiluoma@mtl.fi