TieraCafé webinaari 3.6. klo 9-10:30: Parempaa asiointia ja tietojohtamista Tieran palvelualustan avulla

3.6.2021 09:00

Tervetuloa mukaan kuulemaan miten voit parantaa kuntalaisen asiointia sekä tietojohtamista!

Kerromme webinaarissa tarkemmin Tieran palvelualustan tuomista mahdollisuuksista kaikille asiakkaillemme.

Tiera on panostanut viime vuoden aikana ratkaisukokonaisuuteen, jolla voimme tukea omistaja-asiakkaitamme niissä haasteissa, jotka usein tulevat keskusteluissa esille. Näitä ovat kuntalaisen sähköinen asiointi, asiakas- ja palveluohjaus sekä tietojohtaminen. Olemme rakentaneet ratkaisun, joka voidaan ottaa käyttöön kustannustietoisesti ja tarpeen mukaisesti.

Asiakaskokemuksesta on tullut merkittävä osa asiointia. Samalla, kun asiakkaat tekevät yhä suuremman osan valinnoistaan ja valintoja edeltävästä tiedonhankinnasta täysin itsenäisesti, he toisaalta odottavat palvelulta entistä enemmän. Digitaalisessa maailmassa niin itsenäisen tiedonhankinnan kuin asioinninkin kunnan kanssa odotetaan tapahtuvan digitaalisten palveluiden kautta.

Usein asiakas kaipaa myös asiakaspalvelijan tukea jossain vaiheessa omaa asiointiprosessiaan. Asiakaspalvelua pitää pystyä tarjoamaan asiakkaalle oikeassa kohtaa asiointiprosessia asiakkaan haluamalla tavalla. Panostamalla rikastettuun digitaaliseen asiointikokemukseen asiakkaat voidaan tavoittaa ja heihin voidaan vaikuttaa samalla varmistaen, että asiakas saa tarvitsemansa tiedon.

Digitaalisen asioinnin ansiosta asiakkaiden käyttäytymisestä saadaan kerättyä tehokkaasti tietoa, jonka avulla voidaan kehittää toimintaa ja tehostaa asiakkaan tukemista. Ratkaisun avulla voidaan esimerkiksi selvittää, miten eri asiakassegmentit käyttävät palveluita, tai mikä on prosessin läpimenoaika.

Tieran toimintamalli perustuu horisontaaliseen lähestymiseen niin, että kehitetään ja digitalisoidaan toiminta prosessi kerralla aina asioinnista tietojohtamiseen. Tule kuuntelemaan mistä on kyse!

 

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden henkilöille, jotka digitalisoivat kunnan sisäisiä tai kuntalaisille tarkoitettuja palveluprosesseja.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ajankohta

Alkaa:  

3.6.2021 09:00

Päättyy:  

3.6.2021 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

info@tiera.fi