TieraCafé webinaari 27.8. klo 9-10:30: Parempaa asiointia ja tietojohtamista Tieran palvelualustan avulla

27.8.2021 09:00

Tervetuloa mukaan kuulemaan miten voit parantaa kuntalaisen asiointia sekä tietojohtamista!

 

Kerromme webinaarissa tarkemmin Tieran palvelualustan tuomista mahdollisuuksista kaikille asiakkaillemme.

Tiera on panostanut viime vuoden aikana ratkaisukokonaisuuteen, jolla voimme tukea omistaja-asiakkaitamme niissä haasteissa, jotka usein tulevat keskusteluissa esille. Näitä ovat kuntalaisen sähköinen asiointi, asiakas- ja palveluohjaus sekä tietojohtaminen. Olemme rakentaneet ratkaisun, joka voidaan ottaa käyttöön kustannustietoisesti ja tarpeen mukaisesti.

 

Asiakaskokemuksesta on tullut merkittävä osa asiointia.

Samalla, kun asiakkaat tekevät yhä suuremman osan valinnoistaan ja valintoja edeltävästä tiedonhankinnasta täysin itsenäisesti, he toisaalta odottavat palvelulta entistä enemmän. Digitaalisessa maailmassa niin itsenäisen tiedonhankinnan kuin asioinninkin kunnan kanssa odotetaan tapahtuvan digitaalisten palveluiden kautta.

Panostamalla rikastettuun digitaaliseen asiointikokemukseen asiakkaat voidaan tavoittaa ja heihin voidaan vaikuttaa samalla varmistaen, että asiakas saa tarvitsemansa tiedon.

Digitaalisen asioinnin ansiosta asiakkaiden käyttäytymisestä saadaan kerättyä tehokkaasti tietoa, jonka avulla voidaan kehittää toimintaa ja tehostaa asiakkaan tukemista. Ratkaisun avulla voidaan esimerkiksi selvittää, miten eri asiakassegmentit käyttävät palveluita, tai mikä on prosessin läpimenoaika.

Tieran toimintamalli perustuu horisontaaliseen lähestymiseen niin, että kehitetään ja digitalisoidaan toiminta prosessi kerralla aina asioinnista tietojohtamiseen. Tule kuuntelemaan mistä on kyse!

 

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden johtavissa ja asiantuntija-asemissa oleville henkilöille, jotka tekevät päätöksiä  kunnan sisäisten tai kuntalaisille tarkoitettujen palveluprosessien digitalisoinnista.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

27.8.2021 09:00

Päättyy:  

27.8.2021 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

info@tiera.fi