Perhetapahtuma Laajavuoren Seikkailupuistossa

23.9.2020 17:00

Laajavuoren Seikkailupuisto, Jyväskylä

Jyvässeudun tradenomien perhetapahtuma Laajavuoren Seikkailupuistossa

Tervetuloa Jyvässeudun tradenomien järjestämään perhetapahtumaan Laajavuoren Seikkailupuistossa.  Laajavuoren Seikkailupuisto on yksi Pohjoismaiden suurimmista. Kiivettävää ja zipline-köysiliukuja löytyy puiden latvoista ja tolpista yli 2,5 kilometriä. Radat vaihtelevat helpoista aloittelijalle sopivista radoista lähellä maan pintaa aina vaikeisiin ja kovempaa fyysistä kuntoa vaativiin ratoihin lähes 20 metrin korkeudessa. Seikkailu soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Tapahtuma alkaa Laajavuoren Seikkailupuistossa keskiviikkona 23.9.2020 kello 17.00 ja puisto on varattu pelkästään Jyvässeudun tradenomien yksityiskäyttöön klo 20.00 asti. Laajavuoreen pääsee helposti niin omalla autolla, kuin julkisella liikenteellä. Alueella on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Seikkailupuiston vuokraamo ja aloituspiste sijaitsee Laajiksen rinneravintolassa.

Seikkailupuisto-ohjaajat ovat opastamassa sekä neuvomassa eri seikkailuratojen kävijöitä. Seikkailuradoilla hanskat ovat pakolliset, joten mukaan kannattaa ottaa omat hanskat (esim. nahka -tai näppylähanskat ovat hyviä) ja hanskoja voi myös ostaa Seikkailupuistosta (3,5 e/pari) hintaan. Jokaiselle osallistujalle on myös tarjolla järjestäjien puolesta kasvomaski sekä käsidesiä. Tapahtumaan ovat tervetulleita Tradenomien sekä Tradenomiopiskelijoiden jäsenet ilmaiseksi perheenjäsentensä (2kpl) tai kavereidensa (2kpl) kanssa.

Seuraamme koronatilannetta ja pidätämme oikeudet muutoksiin tapahtuman järjestelyjen osalta koronatilanteen muuttuessa.

Lisätietoja tai mikäli on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä: jyvasseutu@tradenomi.fi / Jarna Väisänen puh. 040 759 1966.

Tervetuloa!

 

Ilmoittautuminen:

Valitse alta montako henkilöä osallistuu tapahtumaan. 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:  

23.9.2020 17:00

Päättyy:  

23.9.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Laajavuoren Seikkailupuisto, Jyväskylä

Laajavuorentie 15
40740 Jyväskylä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Jyvässeudun Tradenomit

0407591966

jyvasseutu@tradenomi.fi