Pääkaupunkiseudun tradenomien vuosikokous

26.11.2020 18:00

Google Meet -kokous

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun tradenomien vuosikokoukseen!

Vuosikokous järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti koronaviruspandemian aikaisen poikkeuslain sallimana etäkokouksena ensimmäistä kertaa yhdistyksen 17-vuotisen taipaleen aikana.

Valitsemme vuosikokouksessa mm. yhdistykselle hallituksen vuodelle 2021. Yhdistyksen hallitus koostuu puheenjohtajasta, rahastonhoitajasta sekä 1-6 hallituksen jäsenestä. Tule mukaan Tradenomiaktiivien suureen joukkoon tekemään juuri sellaista aluetoimintaa, kuin sinä haluat.

Kokous järjestetään Google Meet -kokouksena. Saat linkin sekä ohjeita vahvistusviestin mukana sähköpostiisi. Kokoukseen osallistuaksesi tarvitset mikrofonin ja kuulokkeet. Muistathan pitää mikrofonisi hiljennettynä silloin, kun jollakin muulla on puheenvuoro. Puheenvuoroja jakaa kokouksen puheenjohtaja. Varmistathan myös, että muiden osallistujien puhe ei kierrä mikrofonisi kautta mikäli käytät kaiuttimia kuulokkeiden sijaan. Mikäli aiot asettua ehdolle hallitukseen, niin myös videovalmius olisi suotavaa, jotta ehdokkaat voivat esittäytyä vuosikokoukselle.

Tarkista jäsenyytesi!

Vain jäsenet ovat äänioikeutettuja vuosikokouksessa. Voit tarkistaa jäsenyytesi Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:ssä "Päivitä yhdistysjäsenyytesi" -valikon kautta kun olet kirjautuneena Tradenomien asiointisivuille osoitteessa asiointi.tradenomi.fi

Lisätietoja kokouksesta tai Pääkaupunkiseudun tradenomien toiminnasta saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: hallitus@pkstradenomit.fi

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

26.11.2020 18:00

Päättyy:  

26.11.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Google Meet -kokous

00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Arsi Päärnilä

0442838471

arsi.paarnila@pkstradenomit.fi