Tapahtuman oletuskuva

7.4.2020 08:30

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa

Podcast 2020 - Webinaari

Podcast on ilmiö, joka jatkaa vauhdilla kasvuaan. Digitaalisen audion rooli kaupallisten sisältöjen tuottajana on suuri. Parhaimmillaan hyvä ääni puhuttelee ja tekee vaikeistakin asioista helpommin lähestyttäviä. Hyvä podcast tuottaa kuitenkin vasta, kun se osuu oikeaan kohtaan asiakkaan ostopolulla. 

Podcast 2020 -webinaari avaa, mitä mahdollisuuksia digitaalinen audio tarjoaa markkinoinnille tänä päivänä. Puhujat tarjoilevat case-esimerkkien avulla työkaluja siihen, kuinka markkinoida onnistuneesti kanavassa, jossa sisällön lisäksi myös ääni ratkaisee. Tapahtumassa julkistetaan myös digitaalisen audion ostajan opas. Tältä kuulostaa mainosvuosi 2020!

HUOM! IAB Finland on mukana taistelussa koronavirusta vastaan. 16.3.2020-31.5.2020 välisenä aikana kaikki IAB:n tapahtumat ja koulutukset suoritetaan suunnitelmien mukaisesti, mutta webinaareina. Luonnollisesti myös työryhmien kokouksiin on mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Webinaari-infoa:

  • Webinaari on kaikille maksuton
  • Tilaisuus on vuorovaikutteinen - osallistujilla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä
  • Tilaisuus tallennetaan myöhemmin katsottavaksi

Ohjelma

9:00 Webinaarin avaus - Mira Vaurula, Head Of Business Development, IAB Finland

9:10 Digitaalisen audion oppaan julkaisu - Sini Kervinen, Head Of Digital Business, Bauer Media

9:20 Näin Suomi kuuntelee - Supla ja BB-podcast - Jani Junnila, Suplan Sisältöpäällikkö, Sanoma

9:45 Kaupallisen podcastin mahdollisuudet ja sudenkuopat -Juhani Pajunen, Senior Advisor, Suomen Podcastmedia

10:10 Puhutaan rahasta – Näin pankki herätti milleniaalien kiinnostuksen - Mervi Rantakari, Team leader, natiivi- ja vaikuttajamarkkinointi, A-lehdet

10:35 Näin syntyi Pilipalisaatio-podcast-kuunnelma - Aki Kiminki, Palvelumuotoilija, Solita

11:00 Webinaarin loppusanat - Mira Vaurula, IAB Finland

11:15 Webinaari päättyy

 

Yhteistyössä

naCC88yttoCC88kuva-2020-03-02-kello-14.27.56.png (45 KB)

 

Puhujat

sini-kervinen-239x239.jpg (48 KB)

Sini Kervinen / Bauer 

Sini Kervinen toimii Bauer Median digitaalisen liiketoiminnan vetäjänä kehittäen yrityksen digitaalisia tuotteita ja niiden kaupallistamista. Sini on IAB:n Digitaalisen audiotyöryhmän puheenjohtaja. 

 

jani-junnila.jpg (203 KB)

Jani Junnila / Sanoma

Jani Junnila toimii sisältöpäällikkönä Sanoman Supla-audiopalvelussa puuhastellen podcast-sisältöjen suunnittelun ja tuottamisen sekä niiden markkinoinnin parissa. Janilla on 10 vuoden kokemus työskentelystä audiosisältöjen kanssa. Viimeiset vuodet hän on sukeltanut tiiviisti podcastien maailmaan.

juhani-pajunen (208 KB)

Juhani Pajunen / Suomen Podcastmedia

Juhani on toiminut viestintätoimistoissa jo 20 vuoden ajan. Hän ymmärtää, että hyväkään podcast ei itsessään riitä, vaan sen pitää hyödyttää markkinoijan liiketoimintaa. Esityksessään hän kertoo, mihin kohtaan myyntisuppiloa podi sopii ja miten välttää markkinoijan yleisimmät virheet. Suomen Podcastmedia on yksi maamme suurimpia kaupallisten podcastien tuottajia.

a-lehdet_logo_vertical_black.jpg (779 KB)

A-lehdet

A-lehdet avaa inspiroivan casen kautta, mikä on äänen merkitys monikanavaisessa natiivimainonnassa. Nordean luova kampanja puhutteli milleniaalikohderyhmää muun muassa podcastien, chatfictionin ja vaikuttajasisältöjen avulla – ja teki vaikeistakin raha-asioista helposti lähestyttäviä. Case noteerattiin myös tämän vuoden Edit-kilpailussa ja se valittiin parhaaksi markkinoinnilliseksi ratkaisuksi aikakausmediassa v. 2019.

aki-kiminki-solita-pilipalisaatio.jpg (758 KB)

Aki Kiminki, Solita

Aki on palvelumuotoilija, joka suunnittelee konsepteja, käyttöliittymiä ja sisältöjä  enimmäkseen verkkoon, joskus fyysiseenkin maailmaan. 
Iltapuhteina Aki lukee, tekee musiikkia, leikkii sanoilla ja äänillä ja niistä aineksista syntyy sketsejä, tarinoita ja podcasteja.

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

7.4.2020 08:30

Päättyy:  

7.4.2020 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa


Järjestäjä