Porsche Club Festival 2019

KOKO PERHEEN TAPAHTUMA

Porsche Club Festival 2019 järjestetään elokuussa jo seitsemännen kerran. Suomen suurimman Porsche-tapahtuman toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Porsche Club Finland ry ja Porsche Racing Club Finland ry.

Viikonlopun aikana Alastarossa riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille:

  • perjantaina 23.8 on kilpailusarjojen harjoituspäivä.
  • lauantaina 24.8 radalla nähdään kolme Porsche kilpasarjaa: Porsche Sprint Challenge, Porsche Sports Cup ja Time Trial sekä vierailevana luokkana BMW Xtreme NEZ. Lauantaina on myös klassikkoautojen kauneuskilpailu Concours d’Elegance.
  • sunnuntaina 25.8 kisataan siviiliautoilla Slalom Cup. Sunnuntaina radalla  nähdään lukuisia siviiliautoja, kun Porsche Club Finland ry järjestää jäsenilleen koulutus- ja ratapäivän. Suosittu ratapäivä on oiva tapa oppia oman auton käsittelyä turvallisissa olosuhteissa ajokouluttajien kanssa.

Viikonlopun aikana tapahtumassa on mukana useita yhteistyökumppaneitamme. AutoCarrera tarjoaa viimevuotiseen tapaan pieniä huoltopalveluita ja Michelin tuo paikalle sekä siviili- että kilparenkaita. Tapahtuman oheispalvelut, myyntikojut, maksuttomat elämykset ja kaikille osallistujille vapaa kilpa-autoista ja kisatiimeistä koostuva ratavarikko tarjoaa elämyksen, joka kannattaa kokea.

Tapahtumaliput maksavat 20 eur ja Porsche Club Finland ry:n jäsenille 10 eur. Lapset 0-12 vuotta veloituksetta. 

Tutustu tapahtumasivustoon tästä ja tule viihtymään kanssamme Suomen suurimpaan Porsche-tapahtumaan! 

Lippukauppa avataan toukokuussa

Ajankohta

Alkaa:
23.8.2019 09:00
Päättyy:
25.8.2019 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Alastaro Circuit
Jarno Saarisentie
32560 virttaa

Järjestäjä

PRCF Events Oy

kirsi.parhankangas@prcf.fi

Powered by Eventilla