Hurmaa yleisö PowerPoint-esitykselläsi

1.12.2022 16:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

 

Opi hurmaamaan yleisö Powerpoint-esitykselläsi!

Webinaarissa perehdytään vetovoimaisen ja mukaansatempaavan esityksen periaatteisiin. Käytännön esimerkit opastavat periaatteiden soveltamisessa eri tarkoituksissa. Näillä esimerkeillä haltioit yleisösi niin esiintymislavalla, neukkarissa kuin sähköpostin liitteissäkin!

Webinaarin sisältö keskittyy näyttävän ja kiinnostavan esityksen rakenteeseen ja luomiseen, eikä itse PowerPointin käyttöliittymään tai konkreettiseen tekemiseen.

Webinaarin tulee pitämään meille Jaakko Soudunsaari. Jaakko on sisältöstrategi ja Paper Planesin sisältötiimin esihenkilö, jolla on 15 vuoden työkokemus markkinoinnista ja mainonnasta. PowerPoint on ollut Jaakon tärkein ja rakkain päivittäinen työkalu jo vuosia.

”PowerPointin väärinkäyttö on bisnesmaailman suurimpia syntejä. Älä siis tee esitystä, vaan kerro tarina. Lopuksi voit miettiä, miten PowerPoint auttaa kuulijoitasi ymmärtämään tarinan.” -Jaakko Soudunsaari

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.12.2022 16:00

Päättyy:  

31.5.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi