Yhdenvertaisuuden edistäminen työelämässä - aamiainen

14.6.2023 07:45

Scandic Grand Central Helsinki

Haluatko syventää ymmärrystäsi yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen näkökulmasta? 

Tämä koulutus tarjoaa pikamatkan lhbtiq+ -historiaan sekä ajankohtaista tilastotietoa. Lisäksi pureudumme hyviin käytäntöihin, joiden avulla voimme edistää sateenkaari-ihmisten hyvinvointia ja osallisuutta niin työelämässä kuin yhteiskunnassakin.

Oletko valmis saamaan uusia oivalluksia ja innostumaan yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisestä? Ilmoittaudu mukaan!

Kouluttajana toimii Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Annu Kemppainen. Kemppainen on ihmisoikeusaktivisti ja taideintoilija. Sateenkaarierityisistä teemoista Kemppainen on kouluttanut vuodesta 2016 lähtien. 

Ohjelman ohessa nautimme herkullisen aamiaisen.

Tapahtuman varsinainen osuus alkaa klo 8. Aamiainen noudetaan itse kabinettiin buffetista, joten toivomme osallistujien saapuvan paikalle jo klo 7.45 alkaen.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voivat osallistua Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Voit ottaa mukaan myös tradenomikaverisi, vaikka hän ei olisi vielä Tradenomien jäsen. Jos otat mukaan tradenomikaverin, valitse ilmoittautuessasi myös avec.

Kuluton peruutus on mahdollista 11.6. saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilman hyvää syytä tapahtuvista peruutuksista tai paikalle tulematta jättämisestä pidätämme oikeuden veloittaa ruokailun kulut jälkikäteen jäseneltä. 

 

pride_yhteistyokumppani_2023_verkko.png

Tradenomit on Helsinki Priden yhteisökumppani vuonna 2023.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.6.2023 07:45

Päättyy:  

14.6.2023 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Grand Central Helsinki

Vilhonkatu 13
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Julia Lauren

julia.lauren@tradenomi.fi