Tapahtuman oletuskuva

Puhallinmusiikkiviikko 9.-15.7.2021

9.7.2021

Seurakuntaopisto Järvenpää

Puhallinmusiikkiviikko on kansanopistokoulutus (”musiikkileiri”) kaikenikäisille ja -tasoisille musiikin harrastajille ja opiskelijoille. Viikon aikana Seurakuntaopiston luonnonkaunis kampus soi puhaltimien voimalla Järvenpäässä.

Pääinstrumentissa kurssin hintaan kuuluu 30 minuutin yksilöopetus seuraavissa instrumenteissa: huilu, oboe, klarinetti, fagotti, trumpetti, saksofoni, käyrätorvi, pasuuna, eufonium, tuuba ja lyömäsoittimet.

Pääaineeksi tai sivusoittimen hinnalla toiseksi aineeksi voi myös valita musiikin digiosaamisen, joka sopii niin opiskelijoille, harrastajille kuin pedagogeille.

Kurssilaisen on mahdollista valita pää- ja sivusoitin. Mahdollisen sivusoitintunnin lisämaksu on +90 eur (30 min)

HUOM! Sivusoitintunteja ei voida taata kaikille halukkaille. Sivusoitintuntien toteutumiseen vaikuttaa se miten opettajilla on lukujärjestyksessä tilaa pääsoitinkurssilaisten ohessa.

Sivusoittimen hinnalla voit valita myös 60 minuutin soittotunnin omassa pääinstrumentissa. Samoin pääaineeksi tai sivusoittimen hinnalla toiseksi aineeksi voi valita musiikin digiosaamisen, joka sopii niin opiskelijoille, harrastajille kuin pedagogeillekin.

Jos et vielä tiedä, mitä soitinta haluaisit soittaa, on kurssilla mahdollisuus osallistua musiikin luovan tuottamisen työpajaan, Satumaiset orkesteriin ja tutustua ohjatusti eri soittimiin.

Puhallinmusiikkiviikon taiteellisena johtajana toimii Sirpa Berg. Järvenpään Puhallus, Menevät ja Satumaiset ovat leirin orkesterit, joita johtavat Okko Kivikataja, Ismo Vänskä, Keijo Säikkä ja Jenni Hiipakka. Kaikki orkesterit harjoittelevat kaksi kertaa päivässä.

Kurssi järjestetään Suomen Puhallinorkesteriliiton ja Seurakuntaopiston yhteistyönä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.7.2021

Päättyy:  

15.7.2021

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Seurakuntaopisto Järvenpää

Järvenpääntie 640
04420 Järvenpää

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Puhallinorkesteriliito & Järvenpään Seurakuntaopisto

koulutukset@seurakuntaopisto.fi