Webinaari: Näin onnistut teleoperaattorikilpailutuksessa

2.12.2022 09:00

Onko aika kilpailuttaa kunnan teleoperaattoripalvelut tai tarvitseeko hyvinvointialue tammikuussa uudet liittymät? Tiera Puhe + Data -palvelulla saat tarvittavat teleoperaattoripalvelut vaivatta valmiiksi kilpailutettuna ja tarpeittesi mukaan räätälöitynä.

Tässä webinaarissa kerromme, miten kunta tai hyvinvointialue hyötyy Tiera Puhe + Data -palvelusta ja kuinka palvelut saa helposti käyttöön dynaamisella hankintajärjestelmällä. Kurkkaamme myös, millaisia kokemuksia Porissa oli Tiera Puhe+Data -palvelun kilpailuttamiseta ja käyttöönotosta.

Tiera Puhe + Data palveluna

Tiera Puhe + Data -palvelun minikilpailutukset tehdään Tieran asiakkaille veloituksetta. Kilpailutusprojektissa on koko projektin ajan mukana Tieran ratkaisupäällikkö ja hankinta-asiantuntija, jotta saamme kilpailutettua parhaan lopputuloksen.

Myös asiakaskohtaiset ja aluekohtaiset vaatimukset on helppo huomioida ja räätälöidä kokonaisuus niiden mukaisesti. Palvelut eivät vaadi ennakkoon jätettävää kiinnostuksenilmaisua tai sitoutumista, vaan mukaan pääsee milloin tahansa DPS:n sopimuskaudella.

Ohjelma:

Miksi Tiera Puhe+Data?

Dynaaminen hankintamenettely (DPS)

Porin kaupungin digitaalinen asiakaspalvelukokonaisuus

Kysymyksiä ja keskustelua

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

2.12.2022 09:00

Päättyy:  

2.12.2022 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi