Rekryboosteri-ryhmä työttömille työnhakijoille

11.10.2021 08:00

Tehosta työnhakuasi vuorovaikutteisessa, verkossa toimivassa ryhmässä - tule mukaan Rekryboosteriin!

Rekryboosteri on verkossa toimiva, vuorovaikutteinen kohtaamispaikka. Siellä voit jakaa niin työnhaun onnistumiset kuin hetkelliset harmituksetkin, saada kannustusta sekä uusia näkökulmia omaan osaamiseen ja virtaa onnistuneeseen työllistymiseen. Voit osallistua Rekryboosteri-ryhmiin asuinpaikkakunnastasi riippumatta!

Lähde mukaan, niin saat

työnhaun yhteisön, ajan ja paikan työnhakusi toteuttamiseen, kokemusten jakamiseen ja yhdessä oppimiseenvinkkejä omien vahvuuksien tunnistamiseen ja oman osaamisen kirkastamiseenvertaistukea suunnitelmalliseen ja tehokkaaseen työnhakuunkaikille ryhmille yhteiset, säännölliset Q&A-tapaamiset uravalmentajan johdollakannustusta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen.

Rekryboosteri on

  • yhdeksän akavalaisen liiton tarjoama erityispalvelu työttömille jäsenilleen
  • paikka, jossa tapaat huipputyyppejä asiantuntijoista johtajiin ja vastavalmistuneista kokeneisiin ammattilaisiin
  • tehokas työnhakuyhteisö, yhdessä ryhmässä enintään 12 osallistujaa
  • kuuden viikon aktiivinen ohjelma.

”Ryhmä auttoi aktivoitumaan ja asennoitumaan työnhakuun paremmin. Lisäksi sain paljon hyviä vinkkejä ja ohjeita, joita aion hyödyntää jatkossa.”

Ryhmän käytössä on uravalmentajien laatima kattava ohjelma ja työnhakua tukevat tehtävät, joista osa tehdään itsenäisesti ja osa ryhmän kanssa. Rekryboosteri-ryhmä toimii Howspace-oppimis- ja yhteistyöalustalla. Toimintaa koordinoi kokenut uravalmentaja Anna Rossi.

Ryhmiä käynnistyy viikottain syys- ja lokakuussa 2021.  Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa rekryboosteri.info@gmail.com

Lähde mukaan!

Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/rekryboosteri2021

 

Ajankohta

Alkaa:   11.10.2021 08:00
Päättyy:   11.10.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

rekryboosteri.info@gmail.com