Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työsopimuksen tekeminen

31.1.2019 09:00
Teollisuuskeskus , Palta ry

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti rekrytointiprosessiin liittyvä juridiikka ja tarkastellaan mm. mitä työnantajan on työpaikkailmoittelussa otettava huomioon, mitä syrjivän ilmoittelun kielto käytännössä tarkoittaa ja mitä toisaalta voivat olla riskit ja seuraamukset virheellisestä toiminnasta.  Koulutuksessa perehdytään myös yhdenvertaisuus- sekä tietosuojavaatimuksiin ja tarkastellaan mm. mitä ovat ns. kielletyt ja sallitut kysymykset sekä miten tulisi suhtautua työnhakijan taustojen selvittämiseen ja testaukseen.

Lisäksi koulutuksessa käydään läpi työsuhteen ehtoja käytännönläheisesti kohta kohdalta ja tarkastellaan, mistä asioista työsopimuksissa voidaan sopia ja toisaalta myös sitä, millä tavalla ehdot työsopimukseen erilaissa tilanteissa kannattaisi kirjata. Koulutus sopii erinomaisesti esimies- ja HR-tehtävissä toimiville sekä muille rekrytointien ja työsopimustenlaatimisen parissa työskenteleville henkilöille.

Koulutuksella päivität osaamisesi rekrytointiprossiin liittyvästä juridiikasta ja saat työkaluja yrityksesi rekrytointiprosessin onnistuneeseen läpivientiin.

Koulutus järjestetään Palta ry:n omissa tiloissa, osoitteessa Eteläranta 10, 6 krs, Helsinki. Kouluttajana toimii PALTAn  asiantuntija Heidi Laitinen.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 24.1.2019 mennessä.

PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 %
Live-webinaari jäsenille 150 € + alv 24 %
Live-webinaari muille kuin jäsenille 250 € + alv 24%
 
Peruutusehdot:

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
31.1.2019 09:00
Päättyy:
31.1.2019 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teollisuuskeskus , Palta ry Eteläranta 10, 6 krs 00131 Helsinki

Järjestäjä