Tapahtuman oletuskuva

Rhythm & Movement Weekend 2021

12.8.2021

Seurakuntaopisto Järvenpää

 

Ilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli haluat silti ilmoittautua mahdolliselle peruutuuspaikalle, ole hyvä ja ota yhteyttä: Katja Forsström (katja.forsstrom@seurakuntaopisto.fi).

 

Rhythm & Mowement Weekend (Rytmi & Liike -kehorytmiikan ja kehomusiikin kurssi) tuo Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle 13.-15.8.2021 kansainvälisiä huippukouluttajia, kirkkaimpina tähtinään kehorytmiikan ja kehomusiikin huippunimet Leela Petronio (Ranska) ja CheChe (Turkki). Kurssin tuottavat yhteistyössä Seurakuntaopisto ja Pekka Saarikorpi Rytmi & Liike.

Viikonloppukurssi käsittää kaksi päivää (la-su) lähiopetusta klo 10-17. Rhythm & Movement Weekend -viikonloppu alkaa kuitenkin jo perjantai-iltana (13.8.)Meet & Greet -tapaamisella ja yhteisellä CheChe:n ja Leela Petronion vetämällä illanvietolla.

Silloin on luvassa yhdessäoloa, esityksiä ja jamit sekä rantasauna ja illallinen Tuusulanjärven rannalla. Lauantain ja sunnuntain workshopeissa pääkouluttajana toimivat Leela Petronio ja CheChe. Molempina päivinä on mahdollisuus myös Pekka Saarikorven workshop-opetukseen. 

Varaslähdön viikonlopulle otamme torstaina 12.8. illalla, jolloin järjestämme Helsingissä Nukketeatteri Sampossa koko illan esityksen. Lavalla nähdään Stompista tuttu Leela Petronio, Pekka Saarikorpi sekä CheChe:n ”I Play Me”-performanssi. Lisäksi luvassa yllätysesiintyjiä. Liput torstai-illan esitykseen myydään erikseen.

1. Kurssimaksu ruokapaketilla (kurssi + lounas, kahvi ja päivällinen kurssipäiviltä): 245 euroa 

2. Opetus täysihoidolla (13.-15.8.): (kurssi+majoitus 1hh+ruokailut, sis. ruokapaketin lisäksi aamu ja iltapalat): 

385 euroa 

3. Opetus täysihoidolla (13.-15.8.): (kurssi+majoitus 1hh lisäpatjalla+ruokailut, sis. ruokapaketin lisäksi aamu ja iltapalat): 335 euroa 

Kurssille on rajallinen määrä paikkoja, joten varaathan omasi ajoissa! 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

12.8.2021

Päättyy:  

15.8.2021

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Seurakuntaopisto Järvenpää

Järvenpääntie 640
04420 Järvenpää

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Rhythm & Movement Weekend, Finland

pekka.saarikorpi@avoinmusiikkikoulu.fi