Tapahtuman oletuskuva

Lähde käsikädessä kohti seikkailua! Tässä koulutuksessa pääset mukaan jokaiselle lapselle mahdolliseen elämykselliseen seikkailuun lähiluonnossa.

Kenelle koulutus soveltuu?

Koulutus on tarkoitettu opetustoimessa työskenteleville opettajille ja kasvattajille, jotka työskentelevät varhaiskasvatuksen tai esiopetuksen parissa. 

Koulutuksen hinta:

Koulutus on osallistujalle maksutonta ja on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutus.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen laajuus on 2 op ja siihen kuuluu ennakkotehtävä, lähikoulutuspäivä, omassa työssä toteutettava välitehtävä ja 1,5 h verkkotapaaminen. Koulutuksessa avataan osallisuutta ja saavutettavuutta sekä teorian että käytänteiden avulla monipuolisesti. Saat välineitä ja ideoita, kuinka vahvistaa erilaista tukea tarvitsevien ja monikulttuuristen lasten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta päivittäisessä toiminnassa.

Koulutus muodostuu toiminnallisen tarinan ja ilmaisun ympärille, johon liitetään leikki, mielikuvitus, moniaistisuus ja kokemuksellisuus. Seikkaillessa koetaan tunteita ja tutkitaan lähiympäristöä yhdessä toisten kanssa. Osa koulutuspäivästä toteutetaan ulkona.

Verkkotapaamisen ajankohta on to 14.11. klo 15-16.30.

Koulutuksesta saa todistuksen, kun osa-alueet on suoritettu. Koulutuksen suorittaneiden kesken arvotaan Seikkailutaidekoulun seikkailutaidekortteja ja Ilo kasvaa ulkona -luontotoiminnan käsikirjoja.

HUOM! Tee ilmoittautuminen loppuun saakka! Jos et saa tervetulokirjettä pian ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostitse, niin tarkista roskapostikansio. Jos viestiä ei löydy sieltäkään, niin tee ilmoittautuminen uudelleen. 

Kouluttajina tässä koulutuksessa toimivat:

Ulla Myllyniemi, kouluttaja, ympäristö- ja kestävyyskasvatus, Suomen ympäristöopisto SYKLI

Milla Tuormaa, ympäristökasvattaja, Kiertävä luontokoulu Naakka

 

Paikkoja ei tarjolla vielä.

Ajankohta

Alkaa:   10.10.2024 09:00
Päättyy:   10.10.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Luontomuseo (Vesilinna)

Ihantolantie 5
40720 Jyväskylä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Sinikka Kunttu

044 7572 647

sinikka.kunttu@sykli.fi

Suomen ympäristöopisto SYKLI, Esterinportti 1, 00240 Helsinki