Sertifioinneilla on merkitystä

28.2.2023 16:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

Sertifioinneilla on merkitystä

IT-tradenomien järjestämässä webinaarissa kuulet, miten jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä pysytään osaamisen osalta matkassa mukana. Miten osaajapula ratkaistaan ja millaista osaamista organisaatioissa tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa eniten tarvitaan. Saat tietoa, mitä sertifioinnit ovat ja mitä hyötyä niistä on.

Webinaarin puhujat

Petri Kettunen – Learning coach, Eduhouse
Autan organisaatioita ja yksilöitä kirkastamaan tulevaisuuden oppimistarpeet pilviteknologioiden parissa. Autan oppijoita myös tekemään tavoitteellista oppimista ja päivittämään omaa oppimista vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Marika Kotola - Executive Advisor, Eduhouse
Autan oganisaatioiden johtoa ja tiimejä onnistumaan oppimisen johtamisessa ja jatkuvaan oppimiskulttuurin siirtymisessä. 

 

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Tradenomien jäsenet sekä kaikki opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   28.2.2023 16:00
Päättyy:   29.2.2024 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Julia Lauren

julia.lauren@tradenomi.fi