Tapahtuman oletuskuva

Sofian joogapäivä

4.3.2023 10:00

Kulttuurikeskus Sofia

Sofian kundaliinijoogapäivänä saat asettua itsesi äärelle. Rentoudu ja ravistele, haasta ja huvittele – rauhoitu kuulemaan mitä kaipaat elämääsi juuri nyt.

Joogapäivä koostuu lempeästä joogasta, meditaatioista, yhteisistä keskusteluhetkistä, sanan ja kuvan liikkeestä. Päivä on valmisteltu Sinua varten.

Kundaliinijooga on kaikille sopiva joogamuoto. Se antaa energiaa, vahvistaa hermostoa, ehkäisee stressiä, lisää liikkuvuutta mutta rauhoittaa samalla hetkeen. Päivän aikana saat tietoa kundaliinijoogasta ja voit tutkia joogasta kertovaa kirjallisuutta.

Joogapaikkamme on Sofian avarissa tiloissa. Kulttuurikeskuksen kaunis ympäristö, läheiset luontopolut ja merenrannat tarjoavat rauhoittavat puitteet joogapäivälle. Nautimme myös yhdessä herkullisen lounaan Ravintola Xenian buffet-pöydästä. Pue päällesi mukavat, joustavat vaatteet. Ota mukaan joogamatto, kevyt viltti, tyyny ja villasukat.

Päivän ohjaa KRI Certified Kundalini Yoga Teacher Mari Vainio. Hän on jo vuosia ohjannut kundaliinijoogaa viikkotunneillaan Mäntsälässä, Porvoossa, Pornaisissa ja mm. Utön saarella. Mari ohjaa myös hiljaisuuden retriittejä, opettaa luovaa kirjoitusta ja toimii ratkaisukeskeisenä ohjaajana.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Hinta
Määrä

Sofian joogapäivä

84,68 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

4.3.2023 10:00

Päättyy:  

4.3.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Sofia

Kallvikinniementie 35
00980 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet