Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi FRUSH2024-tapahtumaan!

24.4.2024 12:00

HAMK Forssa

Tervetuloa esille Suomen suurimpaan kiertotalouden tapahtumaan!

FRUSH goes to ecosystems järjestetään Forssassa jälleen 24.- 25.4.2024

FRUSH on innovatiivinen kiertotalouden kasvuyritys- ja startuptapahtuma, joka tuo yhteen kasvuhakuiset yrittäjät, startupit, rahoittajat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset sekä muut aiheesta kiinnostuneet. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

FRUSH-tapahtumapäivä pitää sisällään monipuolista ohjelmaa, kuten mielenkiintoisia ajankohtaisia alustuksia ja paneelikeskusteluja. Rakennamme ohjelmaa parhaillaan ja tapahtuman valmisteluja voit seurata mm. FRUSH Facebook ja Instagram sivuilta. 

Sosiaalisen median kanavien lisäksi FRUSH-tapahtumalla on omat verkkosivut osoitteessa www.frush.fi

Sivulla nostamme esille kaikki tapahtumaan ilmoittautuneet näytteilleasettajat, tapahtumassa esitettävän ohjelman ja tiedotamme ajankohtaisista asioista.

ILMOITTAUDUTHAN TAPAHTUMAAN 15.4.2024 MENNESSÄ!

Ständipaikan hinta on 150€ (Alv 0%)

Varattava ständipaikka sisältää yhden pöydän (~70*120) ja tuolin sekä sähkön, yrityksenne esittelyn somekanavissa, verkkosivuilla ja tapahtumassa paikan päällä.

Ständipaikan hinta sisältää myös yhden hengen osallistumisen tapahtumaa edeltävänä iltana (24.4.2024) järjestettävään verkostoitumistilaisuuteen ohjelmineen ja Tapaspöytineen. Yrityksellänne on mahdollisuus ilmoittaa myös lisähenkilöitä hintaan 40€ (alv 0%).

Ständipaikoille hyväksytään selkeästi teemoihin sopivat näytteilleasettajat.

Puhujaksi saapuva: Täytäthän kaikki tarvittavat tiedot, myös laskutukseen liittyvät. Laskutamme kaikki manuaalisesti, joten kanssanne erikseen sovitut hinnat pätevät.

Lisätietoa ständipaikoista antaa:

Anne Tasaranta

anne.tasaranta@fyk.fi

+35850 4141351

Mikä on FRUSH

FRUSH on kiertotalouden ESG-vaatimuksiin keskittyvä tapahtuma, joka käsittelee toimitusketjujen ja lainsäädännön vaatimuksia monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tapahtuma on avoin kaikille yrityksille ja se tarjoaa tietoa elinkeinoelämän tarpeista sekä mahdollisuuden luoda kontakteja toimijoiden välillä.

FRUSH järjestetään vuosittain Forssan Kehräämöllä, ja siihen voi osallistua helposti myös etänä livestriimin välityksellä. Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tapahtumatori, jossa yritykset ja yhteisöt voivat esitellä toimintaansa ja palveluitaan. Lisäksi FRUSHissa huipentuu opiskelijoille suunnattu Startup-kilpailu.

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Hinta
Määrä

Ständipaikka 25.4.+ verkostoitumistilaisuus 24.4.

150,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


FRUSH-näytteilleasettajan lisähenkilö, osallistuminen verkostoitumistilaisuuteen sekä tapahtumapäivään.

40,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Kiitos, en varaa tällä kertaa ständipaikkaa, mutta ilmoittaudun FRUSH vierailijaksi 25.4.2024

ilmainen

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

24.4.2024 12:00

Päättyy:  

25.4.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

HAMK Forssa

Wahreninkatu 11
30100 Forssa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet