Tapahtuman oletuskuva

Suzuki-soittajien kesäkurssi 2021

27.7.2021 09:00

Järvenpään Seurakuntaopisto

 

Ilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli haluat silti ilmoittautua mahdolliselle peruutuuspaikalle, ole hyvä ja ota yhteyttä 10.6.2021 mennessä: Katja Forsström (katja.forsstrom@seurakuntaopisto.fi).

 

Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu (www.avoinmusiikkikoulu.fi) ja Seurakuntaopiston Järvenpään kampus järjestävät kesäkurssin soitonharrastajille (lapset ja nuoret) Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella 27.- 30.7.2021.

Kurssisoittimet: Piano, viulu, huilu, kitara ja sello.

Kurssilaisen on mahdollista valita pää- ja sivusoitin. Mahdollisen sivusoitintunnin lisämaksu on +50 eur riippumatta soittotunnin pituudesta. 

Sivusoitintunteja ei voida taata kaikille halukkaille ja sivusoittimen tunnin pituus saattaa muuttua toivotusta. Sivusoitintunteihin toteutumiseen vaikuttavat oppilaan ikä, tausta sivusoittimessa sekä se miten opettajilla on lukujärjestyksessä tilaa pääsoitinkurssilaisten ohessa.

Ruokailu:

Kurssimaksu pitää sisällään päivittäisen lounaan ja välipalan jokaiselle kurssilaiselle. Aikuiset voivat ostaa lounaan ja välipalan erikseen ravintolasta. Majoittujille kuuluu lisäksi täysihoito (aamiainen, päivällinen ja iltapala).

Majoitus:

Seurakuntaopistolla on tarjota hotellitason majoitusta täysihoidolla.

Alaikäinen opiskelija voi majoittua kurssin aikana vain, jos vanhempi majoittuu myös. Lapsi majoittuu vanhemman kanssa samassa huoneessa lisäpatjalla.

Alaikäisen lapsen vanhemman täysihoito sisältää aamupalat, lounaat, kahvit, päivälliset ja iltapalat sekä majoittumisen. Hinta vaihtelee valitun majoitusvaihtoehdon mukaisesti 158-258€.

Alle 12- vuotiaan täysihoito sisältää aamupalat, päivälliset ja iltapalat sekä majoittumisen lisäpatjalla (lounaat ja välipalat sisältyvät jo kurssimaksun hintaan): 54€. 

Yli 12- vuotiaan täysihoito sisältää aamupalat, päivälliset ja iltapalat sekä majoittumisen lisäpatjalla (lounaat ja välipalat sisältyvät jo kurssimaksun hintaan): 88€. 

Asuntolan 2 hengen huoneessa on käyttössä 2 sänkyä ja lisäpatja. Mikäli vanhempi yöpyy 2 lapsen kanssa asuntolan 2 hengen huoneessa, lisätään toisen yöpyvän lapsen täysihoidon hintaan maksu sängystä (+70€). Toinen lapsi yöpyy lisäpatjalla (lisäpatja sisältyy täysihoitohintaan).

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

27.7.2021 09:00

Päättyy:  

30.7.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Järvenpään Seurakuntaopisto

Järvenpääntie 640
04420 Järvenpää

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu

pekka.saarikorpi@avoinmusiikkikoulu.fi

Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää