Tapahtuman oletuskuva

Logistiikan verkkokoulutukset - valitse itsellesi sopiva koulutus ja ajankohta

1.8.2023 00:00

Verkkokoulutus, non-stop

Syklin logistiikan koulutuksia myös verkkokoulutuksena

Nyt on mahdollista suorittaa kaikki ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät verkkokoulutuksena.
Tämä mahdollistaa joustavan opiskelun, aikaan ja paikkaan katsomatta ja matkakustannuksilta säästytään. Kuljettaja.fi -verkkokoulutukset ovat olleet käynnissä alkukeväästä 2023 lähtien. Kokemukset ja asiakaspalautteet ovat olleet erittäin hyviä. Verkkokoulutusalustan käytettävyys ja toimintavarmuus on saanut paljon kehuja. Sitäkin enemmän on kehuttu koulutusten sisältöjä:

”Nyt on jatkokoulutus sitä, mitä sen pitääkin olla.”
”Varmasti paras kurssi, mihin olen osallistunut. Kuljettajille varmasti silmiä avaava. Tämän pitäisi olla pakollista kaikille kuljettajille.”
”Yllätyin koulutuksen helppoudesta ja laadukkuudesta.”
”Hyvä ja mielenkiintoinen sisältö, siirryn jatkossa käyttämään verkkokoulutuksia, paljon enemmän asiaa, kuin luokassa tapahtuvissa koulutuksissa ollut tähän mennessä.”

Osallistuakseen verkkokoulutukseen opiskelijalla on oltava oma tietokone, tabletti tai älypuhelin. Koulutukseen kirjaudutaan esimerkiksi pankkitunnuksilla. EU:n tietosuoja-asetusten vaatimukset on otettu huomioon. Vaikka kyseessä on verkkokoulutus, kouluttaja on tavoitettavissa koulutuksen aikana.

Koulutukset sisältävät luentoja ja aktivoivia tehtäviä. Koulutuspäivän (7 x 45 min oppitunnit) voi jakaa kahdelle peräkkäiselle päivälle, jolloin voidaan hyödyntää esimerkiksi lyhempi ajopäivä. Välittömästi koulutuksen jälkeen, opiskelija voi tulostaa tai tallentaa todistuksen koulutukseen osallistumisesta.

Lue lisää & ilmoittaudu Syklin verkkokoulutuksiin täällä

 

Lisätietoja:

Markku Mikkola
kouluttaja, logistiikka
046 600 3392
markku.mikkola@sykli.fi

 

Ajankohta

Alkaa:  

1.8.2023 00:00

Päättyy:  

31.12.2025 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus, non-stop


Lisätiedot

Markku Mikkola

046 600 3392

markku.mikkola@sykli.fi