Opastuskierros Oulun taidemuseoon

Jaetut unet
Teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmasta

Heinon taidesäätiön kokoelma kuuluu Suomen merkittävimpiin nykytaidekokoelmiin.

Heinon taidesäätiön kokoelma tarjoaa monia erilaisia näkökulmia, joista Oulun taidemuseon näyttelyyn on valittu ”surrealistinen” polku ilman, että teokset tai taiteilijat edustaisivat juurikaan perinteistä surrealismia. Näyttelyn ajatuksellisena lähtökohtana on ollut kirjailija Vladimir Nabokovin toteamus, että sana ”todellisuus” on käyttökelvoton ilman lainausmerkkejä. Taiteilijat ovat mestarillisia todellisuuksien luojia, venyttäjiä ja jakajia. Noin kuudenkymmenen taiteilijan teoskokonaisuudessa voi sukeltaa mielikuvien, näkemysten ja kuvitelmien meressä ja hellittää hetkeksi arkitodellisuudesta, joka sekin on toisinaan ”aika surrealistista

OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistyksen hyvinvointitiimi tarjoaa opastuskierroksen näyttelyyn 30 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Osallistujat huolehtivat itse pääsylipustaan museoon 5€ (norm.8€, ryhmälippu 5€). Minimiosallistujamäärä kierroksen järjestämiseen on 10 henkilöä.

Ilmoittautuminen alkaa 2.9.2019 klo 9.00 ja päättyy 23.9.2019. klo 14 tai kun kaikki paikat on varattu. Ilmoittautumisessa kysytään jäsennumero.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos jätät saapumatta paikalle, etkä saa toista jäsentä tilallesi, sinulta peritään tapahtuman todelliset kulut.

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 25 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
5.10.2019 12:00
Päättyy:
5.10.2019 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oulun taidemuseo
Kasarmintie 9
90100 Oulu

Eventilla

Powered by Eventilla