LAPSIVANHEMPIRYHMÄ

Talven lapsianhempiryhmä on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia. Jo ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. 

Tiistaisin Lyseon lukion salissa klo 16.30-17.15

Ilmoittautuminen ryhmään starttaa tiistaina 8.9.20 klo 8.00

Hinta: 100€/kausi
Ryhmien toiminta-aika:
 
Syyskausi: vko 40 - 51
Kevätkausi: vko 2 -19

Lapsivanhempiryhmä on 2-3-vuotiaille tarkoitettu ryhmä (2018 ja 2017 syntyneet), jossa päästään urheilemaan yhdessä läheisen aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, kummi, sisarus, serkku tai mikä vain kullekin sattuu parhaiten!

Lapsivanhempiryhmässä tavoite on tutustua turvallisessa ympäristössä liikunnan riemuihin monipuolisesti pelejä ja leikkeja vaihdellen. Liikunnallisen hauskan lisäksi ryhmässä opetellaan myös toimimista muiden lasten kanssa ja opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita. Ryhmät ovat loistava tilaisuus tutustua kaupungin muihin samanikäisiin lapsiin ja useille täältä löytyykin pitkäaikaisia uusia kavereita.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisten alkua tietosuojaselosteesen ja kuvauslupaan.

img_7377.jpg (5.55 MB)

ILMOITTAUTUMISOHJEET

  1. Ilmoittautumisen auettua valitse sivun alta haluamasi ryhmä. Voit ilmoittaa useamman lapsen samanaikaisesti valitsemalla osallistujamäärän ryhmän oikeasta laidasta. 
  2. Täytä lomake huolellisesti. Seura hankkii lapselle yleisurheilulisenssin luovutettujen tietojen perusteella. 
  3. Painettuasi "Jatka" -painiketta siirryt maksutavan valintaan. Voit valita maksutavaksi myös laskun, joka laskutetaan syys-lokakuun taitteessa. Kevään osallistumismaksu laskutetaan tammikuussa. Jos haluat lopettaa liikkarin syyskauteen, ilmoitathan tästä nuorisopäällikkö Salli Heinikaiselle viimeistään viikolla 50, muutoin lasku tulee automaattisesti.
  4. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (tarkista myös roskaposti). Ryhmien aloitusinfo lähetetään koteihin ennen toiminnan alkua.

Huom!

Ilmoittautumisen perumisesta laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä. Peruutus on mahdollista tehdä vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi maksu.

Maksuun on lisätty palveluverkkomaksu 2,5€, joka menee palvelun tuottaja Eventilla Oy:lle

Huomioithan, että ryhmien toteutuminen vaatii tietyn täyttöasteen. Jos vaadittu osallistujamäärä ei toteudu, ryhmiä voidaan yhdistää tai osallistujat ohjataan toiveiden mukaan muihin ryhmiin.

Lippuja ei enää tarjolla.


Ajankohta

Alkaa:
29.9.2020 16:30
Päättyy:
8.4.2021

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Lyseon lukio
Lönnrotinkatu 3
53600 Lappeenranta

Järjestäjä

Lappeenrannan Urheilu-Miehet ry
046 9222 808
Raatimiehenkatu 12, 53100 Lappeenranta
salli.heinikainen@lum.fi
Eventilla

Powered by Eventilla.