Tapahtuman oletuskuva

Kaikki tapahtumista(ni): Tapahtuman tekniikka

24.2.2022 14:00

Webinaari

Tapahtuman tekniikka
<3 Yucca Group

Webinaarisarjan kolmannessa jaksossa on asiantuntijavieraana Yucca Groupin toimitusjohtaja Jukka Lusua, jonka kanssa syvennymme tapahtumatekniikan maailmaan. Jukka kertoo vastauksia tapahtumajärjestäjiä askarruttaviin kysymyksiin aina perinteisestä tapahtumatekniikasta etä- ja hybriditoteutusten vaatimuksiin. Keskustelemme myös teknisen tuotannon ulkoistamisesta kiinnostavien käytännön esimerkkien kautta.

Käymme läpi mm.

  • Mitä laadukkaan tapahtuman järjestäminen vaatii livenä ja etänä
  • Miten toimivat yhteydet varmistetaan etätapahtumassa
  • Milloin tapahtuman tekninen toteutus kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle

Jakson asiantuntija:

jukka-lusua-esittely-2.png (226 KB)

Tämä webinaari on loistava tilaisuus saada varmuutta tapahtumien järjestämiseen, sillä käymme läpi kaikki tärkeimmät tekniset perusteet ja hieman hankalammatkin kiemurat. Tapahtuman loppuun on myös varattu aikaa kysymyksille, joita voit lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä chatissa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan kolmas jakso!

Meillä Eventillalla on hallussa melkoinen kasa nippelitietoa tapahtumien järjestämisestä, mutta tajuttiin, että mehän tunnetaan hurjasti loistavia tyyppejä jotka pitää myös päästää ääneen! Siksi otettiin jokaiseen webinaarisarjan jaksoon vieras joka pääsee puhumaan juuri omasta erikoisosaamisalastaan. Tilaa sähköpostiin ilmoitus uusista jaksoista tästä!

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

24.2.2022 14:00

Päättyy:  

24.2.2022 15:00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Eventilla

010 526 3190

myynti@eventilla.com