Tiera 365 uudistuu

8.2.2023 09:00

Kilpailutamme Tiera 365 -palvelua uusiksi. Tule webinaariin kuulemaan, mikä on nyt muuttunut ja miten palvelu kehittyy tämän vuoden aikana. Webinaarissa esittelemme itsepalveluportaalia palvelun pääkäyttäjille.

Mikä muuttuu?

Tiera 365 -palvelu kilpailutetaan alkuvuoden 2023 aikana useammassa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kilpailutettiin Microsoft CSP-tuotteet sekä niihin liittyvät tukipalvelut. Kilpailutuksen voitti ALSO Finland Oy. Palveluiden osalta on parhaillaan käynnissä kilpailutus Microsoft 365 modernin työn, Azuren & Tietoturvan sekä koulutuspalveluiden osa-alueilta. Tässä yhteydessä kilpailutetaan myös Dynamics 365 ja Power Platform -palveluita. 

Jatkossa Kuntien Tiera tulee olemaan virallinen Microsoftin jälleenmyyjäkumppani. Uuden Tiera 365 sopimuksen myötä päivitämme jo entisestään kilpailukykyisiä hintoja. Samalla paranee mahdollisuus hallinnoida Microsoft CSP-lisenssejä itsepalveluportaalin kautta reaaliajassa ja itsenäisesti. Lisäksi itsepalveluportaalissa on saatavilla kattava ja ajantasainen raportointi lisenssien käytöstä sekä laskutuksesta. 

Palvelun kautta on ostettavissa n. 1000 eri Microsoft CSP-tuotetta, niin yhden kuukauden kuin myös 12 kuukauden määräaikaisella tilauksella. Myös Onprem-käyttöön tarkoitetut Perpetual-lisenssit ovat saatavilla.   

Tieran omistaja-asiakkaat voivat hyödyntää palvelua ilman omaa kilpailutusta. Palvelussa ei ole määräostovelvoitetta.  

Esittelemme itsepalveluportaalia sekä palvelun sisältöä tarkemmin kahdessa webinaarissa 2.2.2023 klo 10.00 ja 8.2.2023 Klo 9.00.

Nykyisiä Tiera 365 -asiakkaita tiedotetaan erikseen siitä, mikä uudistetun palvelun myötä muuttuu. 

Tervetuloa mukaan!

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

8.2.2023 09:00

Päättyy:  

8.2.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi