TieraCafé webinaari 20.10. klo 10-11: Tiera Asiantuntijapalvelut dynaamisen hankintapalvelun esittely – laadukkaat ja ketterät hankinnat

20.10.2021 10:00

Laadukkaat ja ketterät hankinnat Tieran asiantuntijapalveluiden DPS:n mahdollistamana

Tervetuloa webinaariin keskiviikkona 20.10. klo 10-11 kuulemaan uusista Dynaamisen hankintajärjestelmän hankintakoreista sekä siitä, miten hankintaprosessi toimii!

Tiera on neljän vuoden ajan käyttänyt itse ja tarjonnut asiakkailleen dynaamista hankintajärjestelmää (DPS) digitalisaation edistämisen, tietohallintopalvelujen kehittämisen, kokonaissuunnittelun sekä ICT-infran osa-alueilla.

Olemme valmistelleet uutta ja kattavampaa DPS-järjestelmää tukemaan asiakkaidemme moninaisia asiantuntijapalveluiden tarpeita. Tavoitteenamme on jatkossakin, että hankinnat toteutetaan laadukkaasti ja ketterästi yhdessä asiakkaidemme asiantuntemusta hyödyntäen.

 

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla. Keräämme palautetta webinaarin jälkeen aiheesta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden päättäjille, toimialapäättäjille sekä asiantuntijatyöstä ja palveluista vastaaville.

 

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   20.10.2021 10:00
Päättyy:   20.10.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

info@tiera.fi