TieraCafé webinaari 18.2.2021 klo 9-10 - Uuden Tiera Optiman tuomat mahdollisuudet

18.2.2021 09:00

Tervetuloa TieraCafé webinaariin torstaina 18.2. kuulemaan uudelleen kilpailutetun Tiera Optiman tuomista mahdollisuuksista!

Tiera Optima mahdollistaa monia uusia käyttötapauksia kotiin annettavien palveluiden lisäksi.

Palvelu tarjoaa ratkaisun esimerkiksi päivätoiminnan, ateriapalveluiden, kuljetusten, hoitotarvikejakelun ja sisäisen postin optimointiin. Lisäksi Optima tarjoaa asiantuntijapalvelut, joiden avulla on muunmuassa mahdollista simuloida muutoksia ja mitoituksia kartalla reaaliajassa ja saada nopeasti ja helposti vastauksia alueiden ja tiimien parhaaseen mahdolliseen rakenteeseen.

Päivittäisen toiminnan optimoinnin sijasta Tiera Optima tarjoaa pitkäaikaisemman ja laajemman tarkastelukulman koko palveluun ja tiimien työn järjestämiseen.

Tavoitteena on saada asiakkaiden kokema hoito laadukkaammaksi ja työntekijöiden kokemus omasta työstään mielekkäämmäksi, kun samat työntekijät voivat hoitaa samoja reittejä. Työntekijät jaksavat näin myös paremmin työssään ja pystyvät palvelemaan useampia asiakkaita. Kuntayhtymissä taas työ on mahdollista järjestää niin, että sen jakaantuminen ei määräydy kuntarajojen mukaan.

Webinaarissa torstaina 18.2.2021 klo 9-10 kuulet palvelun mahdollisuuksista, hyödyistä ja käyttöönoton periaatteista, joista ratkaisupäällikkömme kertoo. Esittelemme tunnin aikana myös Tiera Optima -järjestelmää käytännössä, erilaisia käyttötapauksia sekä avaamme hinnoittelua asiakkaillemme.

 

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivään ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden henkilöille, jotka haluavat optimoida kunnan sisäisiä ja muita logistisia palveluita sekä reittien että rakenteiden osalta.

 

Tervetuloa kuulolle!

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

18.2.2021 09:00

Päättyy:  

18.2.2021 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

info@tiera.fi