TieraCafé webinaari 11.5. klo 14-14:30: Uusi Tiera Vesseli varhaiskasvatukseen esittelyssä

11.5.2021 14:00

Tervetuloa mukaan kuulemaan uudesta Tiera Vesselistä varhaiskasvatukseen!

 

Lanseeraamme asiakasomistajillemme uuden palvelun – Tiera Vesselin – kuntien varhaiskasvatuksen järjestämisen tarpeisiin.

Varhaiskasvatuksen kentällä paineet uudistaa järjestelmäkokonaisuutta kunnissa kasvavat. Tarve tehosta toimintaa, hyödyntää digitaalisia työkaluja ja kehittää prosesseja ovat ilmeisiä. Tarvitaan hyviä palveluja kuntalaisille ja modulaarisia toiminnallisuuksia, jotka sopivat kokonaisuuteen ja elävät ajassa.

Webinaari-iltapäivän aiheeseen teidät johdattaa liiketoiminnan vastaava tuotantopäällikkö Taina Uusi-Illikainen, ja Tiera Vesseli -palvelusta, sen toiminnallisuuksista, integraatioista ja tulevaisuuden suunnista kertoo asiantuntijamme Mikko Rieppo.


Osallistumalla webinaariin saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä Tiera Vesseli -palvelu on ja mitä lisäarvoa palvelu tuo kunnille ja loppukäyttäjille varhaiskasvatuksen piirissä?
  • Miten kuntien kanssa on tehty yhteistyötä Vesseli palvelua kilpailutettaessa ja miten arjen tarpeet toteutuvat Vesseli palvelussa?
  • Miten Tiera-kunta voi hankkia Vesseli palvelun käyttöönsä?
  • Mikä on Tieran tulevaisuuden visio kasvatuksen ja opetuksen toimialalla?

 

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

 

Lämpimästi tervetuloa kuulolle!

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

11.5.2021 14:00

Päättyy:  

11.5.2021 14:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

info@tiera.fi