Kehitä palveluverkkoa ja johda toimintaa sijaintitiedon avulla

16.2.2023 09:00

Tervetuloa hyvinvointialueille suunnattuun webinaariin!

Hyvinvointialueiden palvelurakenteen valmistelussa ja suunnittelussa on väestön ja palveluiden sijaintitiedoilla ja -analyyseilla keskeinen rooli. Tiedon karttapohjaisella esityksellä avulla parannetaan valmiuksia ymmärtää toimintaympäristöä ja luodaan tietopohjaa kehittämiseen.

Tiedätkö, kuinka monta henkilöä asuu hyvinvointialueesi eri alueilla? Poikkeaako väestörakenne alueittain, tai millaisia palveluita kohdealueella on tarjolla?

Kohtaavatko palveluiden kysyntä ja tarjolla olevat palvelut, tai ovatko nykyiset palvelut oikeilla paikoilla? Miten mahdolliset muutokset vaikuttavat palvelujen maantieteelliseen saavutettavuuteen? Miten henkilöstön asiointimatkat suuntautuvat alueella?

 

Tervetuloa webinaariimme 16.2.2023 klo 9-10 kuulemaan, miten hyvinvointialueet voivat hyödyntää paikka- ja sijaintitietoa sekä karttapohjaisia tilannekuvia ja etäisyysanalyysejä  nykytilan hahmottamisessa ja alueellisen palvelurakenteen suunnittelussa.

Tilaisuudessa kuulet:

  • Miten paikkatietoa voidaan käyttää hyvinvointialueen toimintaympäristön ymmärtämisessä, alueellisessa analysoinnissa ja visualisoinnissa.
  • Millaisia paikkatietopalveluja on Tieran kautta hankittavissa
  • Miten tietoa voidaan jakaa sidosryhmille

Esittelemme myös Esri Finlandin kanssa hyvinvointialueille tarkoitettua helppokäyttöistä, selaimessa käytettävää palveluverkkosovellusta.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Tilaisuus on tarkoitettu hyvinvointialueiden hallinnon päätöksentekijöille, palveluiden järjestämistyötä tekeville, palvelualueista vastaaville sekä digitaalisten palveluiden kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

16.2.2023 09:00

Päättyy:  

16.2.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi