Tiera Turva uudistuu

10.2.2023 08:30

Tiera Turva

Turvallisen viestinnän palvelukokonaisuus

Tiera Turva vastaa tulevaisuudessa entistä paremmin kuntien ja hyvinvointialueiden tarpeisiin. Tule perjantaina 10.2. kuulemaan, millä tavalla Tiera Turva uudistuu ja miten saat palvelusta eniten irti.

Webinaarissa ovat puhumassa SSH Deltagonin Mikko Levälä ja Teemu Suuronen. Webinaarin avaa Tieran Sanna Winter.

Mikä muuttuu?

Olemme kilpailuttaneet Tiera Turvan uusiksi jatkaen tuttuun tapaan SSH Deltagonin ratkaisuilla. Uutuutena koko turvallisen viestinnän kokonaisuus on saatavilla Tiera Suite -ratkaisuna, joka sisältää Salatun sähköpostin, Sähköisen allekirjoituksen, Salatut lomakkeet ja Salatun työtilan samalla lisenssillä.

Voit yhä ottaa käyttöön myös Salatun sähköpostin ja/tai Sähköisen allekirjoituksen mikäli Tiera Suiten kokonaisuus on käyttöönne liian järeä.

Tule webinaariin kuulemaan tarkemmin, miten voit hyödyntää lisenssejä parhaiten.

Mikä on Tiera Suite?

Tiera Suite kokoaa tietoturvallisen viestinnän yhtenäiseksi keskenään yhteensopivaksi kokonaisuudeksi. Se sisältää työkaluja tietoturvalliseen viestintään, tiedostojen säilyttämiseen ja jakamiseen sekä verkkopalveluiden tarjoamiseen kunnan työntekijöille ja kuntalaisille.

Turvapostin ja Sähköisen allekirjoituksen lisäksi samalla lisenssillä on mahdollista ottaa käyttöön myös Salattu lomake sekä Salattu työtila.

Tervetuloa mukaan!

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

10.2.2023 08:30

Päättyy:  

10.2.2023 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi