TieraCafé webinaari 17.3.2021 klo 14-14:45 - Toisen asteen oppimateriaalit Edustoresta

17.3.2021 14:00

Tervetuloa Tiera Café webinaariin keskiviikkona 17.3. klo 14 kuulemaan, kuinka keskität toisen asteen materiaalien hankinnat Edustoreen!

Tiera Edustoresta voit tilata nyt myös toisen asteen materiaaleja seuraavaa lukuvuotta varten. Olemme tehneet materiaalitoimittajien yhteistyötä kuntien näkökulman esilletuomiseksi.

Materiaalien valikoimaan on tulossa painettua materiaalia, digimateriaalia sekä näiden yhdistelmiä (hybridi). Hankintaprosessit hioutuvat ajan myötä, mutta lähtökohtana ovat samat prosessit kuin perusopetuksen materiaalihankinnoissa.

Webinaarissa kerrotaan ja keskustellaan mm.:

  • Miksi Edustorea kannattaa käyttää myös toisen asteen hankintoihin
  • Mitä Edustore-valikoimaan kuuluu
  • Miten ja milloin tilaukset tehdään Edustoren kautta

Edustoren kautta materiaalien käyttö on helppoa; valtaosa oppimateriaaleista on integroituna suoraan käytössä olevaan oppimisalustaan.

Tieran asiakaskunnalle Edustore mahdollistaa merkittävän ajansäästön, keskitetyn laskutuksen ja tietosuojan. Keskittämällä hankinnat Edustoreen myös hyödyt kasvavat!

 

Webinaarin vetäjänä toimii Kirsi Wetterstrand, Palvelupäällikkö, Kuntien Tiera Oy

Asiantuntijapuheenvuorot: Ritva Tolmunen, Tuotepäällikkö, Suomen kirjastopalvelu Oy
sekä Timo Kettunen, COO, Dikaios Oy

 

Webinaari on tarkoitettu Tiera Edustore -käyttäjäkuntien toisen asteen hankintavastaaville, rehtoreille, pääkäyttäjille sekä opetustoimen ja sivistystoimen päälliköille.

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivään ennen tilaisuutta.

Tervetuloa kuulolle!

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

17.3.2021 14:00

Päättyy:  

17.3.2021 14:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

info@tiera.fi