Tradenomi kuntavaikuttajana

20.5.2021 17:00

Webinaari

Mitä tradenomit odottavat kuntavaaleilta? Kuinka kunnissa pitäisi huomioida osaamisen kehittäminen, jotta se tukee yhtä lailla kuntalaisia kuin kunnan palveluksessa työskenteleviä? Miten kunnat voivat edistää työn tekemisen erilaisia muotoja ja työntekijöiden hyvinvointia? Millä keinoin meihin äänestäjiin yritetään vaikuttaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa?

Näitä kysymyksiä pohdimme webinaarissamme, jossa keskustelemme Tradenomien tavoitteiden pohjalta kuntavaaleista vieraidemme kanssa. Samalla tarjoamme keinoja, joilla jokainen jäsenemme voi osallistua oman kuntansa kehittämiseen.

Ohjelma

Tervetuloa!
Jaakko Hyvönen, puheenjohtaja, Tradenomit

Miten meihin vaikutetaan? 
Jani Halme, luova johtaja ja mediavaikuttaja

Keskustelu:
Hyvinvoiva tradenomi luo kestävää kuntaa 

  • millainen on joustava ja uusiutuva kunta?
  • kuinka erilaiset tavoitteemme tukevat niin tradenomeja kuntalaisina kuin kuntatyöntekijöinä?
  • miten itse voit vaikuttaa oman kuntasi tulevaisuuteen?

Keskustelijat:
Mervi Vidgren, rehtori, Savonia AMK
Liisa Ansala, kuntavaikuttaja, Lapin kauppakamarin toimitusjohtaja 1.7.2021 alkaen
Jaakko Hyvönen, puheenjohtaja, Tradenomit

Keskustelijoita teemoihin johdattaa erityisasiantuntija Henna Hirvonen Tradenomeista.

Puhujat

halmejani_netti.png (42 KB)

Jani Halme

Jani Halme on mediakentän moniottelija ja tullut tutuksi monesta; mm. vuonna 2017 hän sai Suuren journalistipalkinnon Kotimaan katsaus -someohjelmastaan, hän toimi Uutisvuodossa kapteenina ja Yle Puheen radio-ohjelmissa Mailla ja Halmeilla sekä Kupla.  Halme on myös suosittu kolumnisti Kauppalehdessä ja Yleisradiossa. Halme puhuu inspiroivasti paikallisuuden ja alueellisuuden voimasta liiketoiminnassa sekä tarinan kerronnasta viestinnässä ja markkinoinnissa.

mervividgren.png (70 KB)

Mervi Vidgren

Mervi Vidgren Savonia AMK:n rehtori-toimitusjohtaja sekä Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto ARENE ry:n puheenjohtaja. Vidgren on pitkänlinjan amk-vaikuttaja, joka tuntee hyvin korkeakoulukentän ja sen suhteen kuntien päätöksentekoon.

liisaansala.png (76 KB)

Liisa Ansala

Liisa Ansala, kuntavaikuttaja ja Lapin kauppakamarin tuleva toimitusjohtaja 1.7.2021 alkaen. Ansala toimi kuluvan valtuustokauden Rovaniemen kaupunginhallituksen puheenjohtajana, joista kaksi viimeistä vuotta päätoimisena puheenjohtajana. Ansala jätti paikkansa kuntapolitiikassa huhtikuussa 2021 yli 16 vuoden jälkeen.

jaakkohyvonen.png (68 KB)

Jaakko Hyvönen

Jaakko Hyvönen, puheenjohtaja, Tradenomit. Hyvönen valittiin puheenjohtajaksi elokuussa 2020 ja sitä ennen hän on ollut yhteisömme aktiivinen jäsen vuosia monessa eri roolissa, mm. hallituksen jäsen, alueyhdistyksen puheenjohtaja sekä Tradenomiopiskelijoiden puheenjohtaja.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Osallistun webinaariin

Myynti päättyy 20.5.2021 12:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

20.5.2021 17:00

Päättyy:  

20.5.2021 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

viestinta@tradenomi.fi