Tradenomit vaikuttaa: mitä odotamme eduskuntavaaleista? -webinaari

15.2.2023 17:15

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä

 

Kuinka YAMK-tutkinnon asemaa voisi vahvistaa? Miten työikäisten osaamisen kehittämistä voisi tukea paremmin? Mikä työttömyysturvassa mättää ja miten sitä pitäisi uudistaa? Pitäisikö asiantuntijoilla olla oikeus lyhennettyyn työviikkoon?

 

Näitä kysymyksiä pohdimme webinaarissamme, jossa käymme läpi tavoitteemme paremman työelämän ja osaamisen puolesta!

Tavoitteistamme keskustelemassa vaikuttamistiimimme asiantuntijat ja puheenjohtajamme Jaakko Hyvönen sekä Akavan tasa-arvo- ja työympäristöpäällikkö Lotta Savinko. Kuulemme myös puolueiden terveisiä ja näkemyksiä tavoitteistamme. Lisätietoa eduskuntavaalitavoitteistamme löydät täältä! 

Tervetuloa linjoille kuulemaan, mitä me Tradenomit odotamme eduskuntavaaleista! Tapahtuma on avoin kaikille Tradenomien jäsenille, sekä kulta- ja musta-tason opiskelijajäsenille.

 

tradenomit_color_vaaka_cmyk.png (99 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.2.2023 17:15

Päättyy:  

9.4.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne