Tapahtuman oletuskuva

23.11.2022 08:15

Finnkino Tennispalatsi + STRIIMI

Smart Marketing: Kohti tulevaisuuden markkinointia

Tulevaisuuden markkinoinnissa tullaan näkemään paljon fiksuja ratkaisuja toteuttaa tuttuja vanhoja asioita uudella tavalla, kuten markkinoinnin mittaaminen ja tuloksellisuuden todentaminen ja kohdentaminen. Uudistuneiden vanhojen tuttujen lisäksi mahdollisuuksien kirjoon vakiinnuttaa asemansa myös kasvavat kanavat, kuten kaupan media ja metaverse. Minkälaisia mahdollisuuksia nämä tulevaisuuden aiheet antavat markkinoijalle? Missä mennään tällä hetkellä ja mitä on luvassa?

Metaverse tulee avamaan paljon mahdollisuuksia markkinoijille vaatien samalla yhä enemmän asiakkaan ymmärrystä sekä nopeampaa vuorovaikutusta. Kuinka tulevaisuudessa mitattavuus muuttuu ja miksi keskustelu ja varautuminen on jo nyt tärkeää ja kuinka varmistaa kilpailukyky Metaverse ympäristössä. Lokaation vaikutus korostuu myös ulkomainonnassa ja se tulee ottaa huomioon kokonaisvaltaisessa mediasuunnittelussa. Miten mitattavaa tai mittavaa kaupanmedia on? SOK:n puheenvuorossa käydään läpi kuinka markkinointi-investoinnit kehittyy, datan hyödynnetään ja kuinka tuloksellisuus todennetaan. Tulevaisuuden yleisökohdentaminen on myös monilla mielen päällä ja kuinka tuodaan data ja konteksti saumattomasti yhteen. 

Tapahtumassa lavalle nousevat: SOK Smart Marketing, Clear Channel, Smartclip, Alma ja Adobe. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii SOK Smart Marketing

Tapahtuma järjestetään LIVENÄ Tennispalatsissa Finnkinon leffateatterissa ja on maksuton kaikille IAB:n jäsenille. Vaihtoehtoisesti voit seurata tapahtumaa kaikille ilmaisen striimin kautta. Olemme rajoittaneet live-tapahtuman lippumäärän noin 50% tilan normaalista kapasiteetista. Tilanteen salliessa saatamme vapauttaa lisää lippuja myyntiin tilaisuuden lähestyessä. Tapahtuman tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen.

Varmista paikkasi tapahtumassa ja varaa paikkasi heti!

Tervetuloa!

Ohjelma

8:15 Aamupala

9:00 Tervetuloa - Mira Vaurula / IAB Finland & Aleksi Rautakorpi / SOK Smart Marketing

9:05 IAB Finlandin Martech ja Data työryhmien katsaus Customer Data Platformiin ja oppaan julkistus - Henri Maunuksela / dentsu & Tatu Kuivalahti / Custobar

9:20 Mittava ja mitattava kaupan media kasvaa maailmalla - mikä on Suomen tilanne? - Jukka Veteläinen / SOK Medialiiketoiminta & Hannaleena Koskinen / SOK Medialiiketoiminta

9:40 Tuloksellisuus tulevaisuuden mediassa – lokaatio on mediasuunnittelun uusi kuningas - Tuomas KurkiClear Channel Suomi Oy

10:00 IAB Studio: Kohti tulevaisuuden markkinoinnin mittaamista - Haastattelee Juha Halmesvaara (dentsu), keskustelussa Jyrki Kostilainen (SOK Smart Marketing) ja Joona Honka (Berner)

10:20 The future of CTV in a world full of measurements - Celia Ralaimihoatra / Smartclip / RTL AdAlliance

10:40 Kohti älykkäämpää yleisökohdentamista - Jenna Kärki / Alma

11:00 Metaverse - Tieteiskirjallisuudesta todellisuuteen - Kristiina Banda / Adobe

11:20 Lopetussanat - Mira Vaurula / IAB Finland & Aleksi Rautakorpi / SOK Smart Marketing

11:30 Tilaisuus päättyy

 

Ohjelmassa mukana

slogo.png (77 KB) cc-logo-valkoinen-tausta-860x0-c-default.jpg (18 KB)
alma_logo_black.svg.png (6 KB)

 

rtl_logo_collection_01_srgb.png (6 KB)

sc_logo_horizontal_red.png (42 KB)

 

adobe_logo (62 KB)

Tilaisuuden hostit

mira-nelioCC88.jpeg (307 KB)

Mira Vaurula / IAB Finland
Head of Business Development

Mira vastaa IAB:lla koulutus- ja tapahtumatoiminnasta.

 

aleksi-rautakorpi.png (245 KB)

Aleksi Rautakorpi / SOK Smart Marketing
Head of Product Development

Aleksi Rautakorpi vastaa S-ryhmän kaupan median konseptin tuotekehityksestä.

 

Puhujat

jukka-vetelaCC88inen.jpg (9.16 MB)

Jukka Veteläinen / SOK Medialiiketoiminta
Kehitysjohtaja

Jukka kehittää kaupan median liiketoimintaa SOK:lla. Ennen SOK:ta Jukka työskenteli strategian ja tutkimuksen parissa kerryttäen yhteensä 16 vuoden kokemuksen Dentsulta, Caratilta ja InterQuestilta.

 

hannaleena_koskinen_torso.jpg (31 KB)

Hannaleena Koskinen / SOK Smart Marketing
Kaupallinen johtaja, SOK Medialiiketoiminta

Hannaleena rakentaa jo neljättä vuotta S-ryhmän kaupan mediaa, Smart Marketingia, vastuullaan kaupalliset toiminnot. Hannaleenalla on yli 25 vuoden kokemus datapohjaisten markkinointipalvelujen uusista liiketoimintalähdöistä, konseptoinnista, mediasta ja asiakkuusmarkkinoinnista mm. Dingleltä, Aller Mediasta, Fonectalta, Postilta, Bisnodelta ja Veholta. 

tuomaskurki_vaCC88ri (1.37 MB)

Tuomas Kurki / Clear Channel Suomi Oy

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö ja osa globaalia ulkomainoskonsernia, Clear Channel Outdoor Holdingsia ( NYSE: COO). Vahva missiomme kuvaa uniikkia positiotamme mediamarkkinoilla ja tulevaisuuden tahtotilaamme: Creating the Future of Media. Muutamme toimialaamme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin digitaalisilla datalähtöisillä innovaatioilla sekä kestävän kehityksen huomioivalla infrastruktuurillamme. Olemme digitaalisen mainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan verkoston mainostajien käyttöön.

juhahalmesvaara (281 KB)

Juha Halmesvaara / dentsu

Juhalla on yli 15 vuoden kokemus markkinoinnista ja markkinointiviestinnästä sekä median että toimiston puolelta. Matkan varrelle on mahtunut niin bannerikaupustelua, digistrategiaa kuin IAB:n hallitusvastuuta. Viimeiset 5 vuotta dentsulla ovat kuluneet kokonaisvaltaisen markkinointi- ja mediastrategian parissa. Nykyisessä roolissaan Juha vastaa tiimeineen dentsun Suomen strategia- ja tutkimusliiketoiminnasta.

 

jyrki_kostilainen.jpeg (304 KB)

Jyrki Kostilainen / SOK Smart Marketing

Jyrki vastaa S-ryhmän kaupan median digitaalisen tarjoaman kaupallisesta kehityksestä. Jyrkillä on 10 vuoden kokemus digitaalisten- ja datatuotteiden kehittämisestä suomalaisissa mediataloissa.

jennakaCC88rki.jpg (6.41 MB)

Jenna Kärki / Alma
Tuotepäälikkö

Jenna Kärki toimii datan ja kohdentamisen tuotepäällikkönä Alman digimainonnan kehitystiimissä. Jennalla on taustaa digitaalisen mainonnan parista sekä ostajana että median puolelta.

kristiina-banda.png (108 KB)

Kristiina Banda / Adobe
Business Lead

Kristiina on toiminut jo useamman vuoden markkinointiteknologioiden parissa ja päässyt seuraamaan näiden teknologioiden kehitystä mielenkiintoisesta kulmasta. Tällä hetkellä Kristiinan vastuualueelle kuuluu Adobe Experience Cloud liiketoiminnan kehittäminen Suomessa.

celia-ralaimihoatra.jpeg (105 KB)

Celia Ralaimihoatra / Smartclip / RTL AdAlliance
Sales Manager Nordics

Celia represents Smartclip / RTL AdAlliance across the Nordics selling online video advertising to both local and international agencies and clients. She has over a decade of media sales experience starting in London in OOH and later moving to the digital and programmatic world, with Future Publishing Group amongst others. Celia moved to Sweden for a stint within the music-tech industry and the Swedish unicorn, Epidemic Sound, before heading back to media with Smartclip.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

23.11.2022 08:15

Päättyy:  

23.11.2022 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Finnkino Tennispalatsi + STRIIMI

Salomonkatu 15
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä