Tapahtuman oletuskuva

Fokus Spotlight tutustumistunti

14.6.2020 18:00

Tanssin talon harjoitussali (Kaapelitehdas A-rappu 3. krs).

Tervetuloa tutustumaan Fokus Spotlight -ryhmän liikemateriaaliin ja opettajiin Adalmiina Toivolaan ja Anni Tolppaseen!

Seuraamme tarkasti poikkeustilanteen keihttymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. 

Olemme ottaneet käyttöön poikkeusjärjestelyt. Tunnille saapuessa pyydämme kaikkia pesemään ja desinfioimaan kädet. Tanssitunnilla emme tee parityöskentelyharjoituksia vaan keskitymme omaan kehoon. Tanssitunnin jälkeen suihkutilat eivät ole käytössä. 

Tanssitaan turvallisesti!

Tunti sisältää 75 minuutin treenitunnin Adalmiinan ja Annin johdolla. Tunnin lopuksi jätämme hyvin aikaa mahdollisiin kysymyksiin ja jutusteluun syksyllä käynnistyvästä Spotlight -ryhmästä. 

Tunti on tarkoitettu ryhmästä kiinnostuneille 16-25-vuotiaille edistyneen tason nykytanssin tai jazztanssin harrastelijoille.

Mikä on Fokus Spotlight?

Fokus Dance Companyn uusi nyky-/jazztanssiryhmä Fokus Spotlight aloittaa harjoituksensa Helsingissä Elokuusta 2020 lähtien.

Ryhmään haetaan 16-25-vuotiaita edistyneen tason harrastajia, jotka haluavat jatkaa tanssiharrastustaan aktiivisesti ja saada esiintymiskokemusta. Ryhmä harjoittelee 2x viikossa Helsingissä.

Ryhmän tavoitteena on kannustava ja hyvällä mielellä treenaaminen tavoitteellisesti. Tanssilajina toimivat nyky-/ja jazztanssin tekniikat. Syyskaudella 2020 ryhmä luo koreografian ja kevätkaudella 2021 ryhmä pyrkii esiintymään Suomen sisäisiin tanssialan tapahtumiin.

Anni ja Adalmiina haluavat luoda tunneille kannustavan ja keskustelevan ilmapiirin, jossa jokainen tanssija pääsee toteuttamaan itseään tanssin kautta. Tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa, eläytymistä sekä oman liikekielen luomista tanssikoreografian harjoittelun kautta.

Tule rohkeasti tutustumaan!

Tunti on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan. 

Kysymyksiä tunnista voi lähettää osoitteeseen info@fokusdance.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.6.2020 18:00

Päättyy:  

14.6.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tanssin talon harjoitussali (Kaapelitehdas A-rappu 3. krs).

Tallberginkatu 1 A
00180 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Anni Tolppanen

+358400716030

info@fokusdance.fi