Tapahtuman oletuskuva

Tuumasta toimeen ja luontoon! 1-3-vuotiaat Metsään meni! - luontotoiminta osaksi pedagogiikkaa, 6.6.2022, Kouvola

6.6.2022 12:30

Latupirtti, Kouvolan Latu

Lähiopetuksena toteutettava menetelmäkoulutus käsittelee 1.koulutusosan teemoja käytännössä ja itse kokeillen. Monipuolinen kokonaisuus sisältää innostavia käytännön ideoita, jotka on helppo toteuttaa ilman suuria materiaalihankintoja. Leikit ja tehtävät nivotaan VASU:n perusteisiin huomioiden mm. painotukset oppimisympäristöjen laajentamisesta lähiluontoon ja tieto- ja viestintäteknologian käytön. Koulutuksessa hyödynnetään vertaisoppimista. Orientoidutaan luontotoiminnan aloittamiseen ja lähdetään juurruttamaan luontotoimintaa osaksi koko yksikön toimintakulttuuria inspiroivien tehtävien kautta. Koulutuskokonaisuuden laajuus on 2 op ja siihen kuuluu ennakkotehtävä, lähipäivä ja kehittämistehtävä.

Koulutuksen sisältö:

Ymmärryksesi luonnon hyvinvointivaikutuksista kasvaa. Opit entistä paremmin pedagogisesti perustelemaan, suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan toimintaanne oman ryhmäsi lähtökohdista käsin. Vahvistetaan toiminnan lapsilähtöisyyttä, yhdenvertaisuutta ja aitoa osallistumista. Ennakko- ja jälkitehtävä tarkentuvat lähempänä. Alkutehtävänä on perehtyä ennalta annettuun aineistoon. Jälkitehtävässä sovelletaan käytäntöön koulutuksen antia.

Koulutuksesta saa todistuksen, kun osa-alueet on suoritettu. Katso kaikki koulutukset »

Koulutuksen kohderyhmä:

Koulutus sopii kaikille työssäkäyville opettajille ja kasvattajille, jotka työskentelevät 1-3-vuotiaiden kanssa ja ovat aloittamassa luontotoimintaa ryhmässään.

Kouluttajat:

Riina Fågel on hankkeen projektipäällikkö ja ympäristökasvattaja, SYKLI. 
Mari Parikka-Nihti on lasten luontotoiminnan asiantuntija, Suomen Latu.

Lisätietoa koulutuksesta:

Riina Fågel
riina.fagel@sykli.fi
050 517 8958

metsaan-meni-logot_1.jpg (16 KB)

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Metsään meni! - luontotoiminta osaksi pedagogiikkaa on Opetushallituksen rahoittama ja maksuton täydennyskoulutussarja varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen parissa työskenteleville henkilöille. Metsään meni! on Suomen ympäristöopisto Syklin ja Suomen Ladun yhteishanke.

Myynti päättyy 4.6.2022 23:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

6.6.2022 12:30

Päättyy:  

6.6.2022 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Latupirtti, Kouvolan Latu

Hautalantie 250
45370 Kouvola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Riina Fågel

050 517 8958

riina.fagel@sykli.fi