Tapahtuman oletuskuva

Tuumasta toimeen ja luontoon! (Esiopetus) Metsään meni! - luontotoiminta osaksi pedagogiikkaa, 31.5.2022, Espoo

31.5.2022 09:00

Villa Elfvik

Lähiopetuksena toteutettava menetelmäkoulutus käsittelee 1.koulutusosan teemoja käytännössä ja itse kokeillen. Monipuolinen kokonaisuus sisältää innostavia käytännön ideoita, jotka on helppo toteuttaa ilman suuria materiaalihankintoja. Leikit ja tehtävät nivotaan EOPS:n perusteisiin huomioiden mm. painotukset oppimisympäristöjen laajentamisesta lähiluontoon ja tieto- ja viestintäteknologian käytön. Koulutuksessa hyödynnetään vertaisoppimista. Orientoidutaan luontotoiminnan aloittamiseen ja lähdetään juurruttamaan luontotoimintaa osaksi koko yksikön toimintakulttuuria inspiroivien tehtävien kautta. Koulutuskokonaisuuden laajuus on 2 op ja siihen kuuluu ennakkotehtävä, lähipäivä ja kehittämistehtävä.

Koulutuksen sisältö:

Ymmärryksesi luonnon hyvinvointivaikutuksista kasvaa. Opit entistä paremmin pedagogisesti perustelemaan, suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan toimintaanne oman ryhmäsi lähtökohdista käsin. Vahvistetaan toiminnan lapsilähtöisyyttä, yhdenvertaisuutta ja aitoa osallistumista. Ennakkotehtävässä hyödynnetään 1.koulutuksen webinaariaineistoa. Jälkitehtävässä sovelletaan käytäntöön koulutuksen antia.

Koulutuksesta saa todistuksen, kun osa-alueet on suoritettu. Katso kaikki koulutukset »

Koulutuksen kohderyhmä:

Koulutus sopii kaikille työssäkäyville esiopetuksen opettajille ja kasvattajille, jotka ovat aloittamassa luontotoimintaa ryhmässään.

Kouluttajat:

Riina Fågel on hankkeen projektipäällikkö ja ympäristökasvattaja, SYKLI. 
Mari Parikka-Nihti on lasten luontotoiminnan asiantuntija, Suomen Latu.

Lisätietoa koulutuksesta:

Riina Fågel
riina.fagel@sykli.fi
050 517 8958

metsaan-meni-logot_1.jpg (16 KB)

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Metsään meni! - luontotoiminta osaksi pedagogiikkaa on Opetushallituksen rahoittama ja maksuton täydennyskoulutussarja varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen parissa työskenteleville henkilöille. Metsään meni! on Suomen ympäristöopisto Syklin ja Suomen Ladun yhteishanke.

Myynti päättyy 29.5.2022 23:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

31.5.2022 09:00

Päättyy:  

31.5.2022 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Villa Elfvik

Elfvikintie 4
02600 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Riina Fågel

050 517 8958

riina.fagel@sykli.fi