Työaikalaki uudistuu - oletko valmis?

Työaikalaki uudistuu - oletko valmis?

Hallituksen esitys työaikalain uudistamisesta hyväksyttiin eduskunnassa 13.3.  Laki on tulossa voimaan vuoden 2020 alusta lukien. Tule kuulemaan, mikä työaikalaissa muuttuu ja miten muutoksiin kannattaa varautua.

Paltalex Oy järjestää esitetyistä työaikalain muutoksista koulutuksen. Koulutuksessa annetaan käytännönläheisesti kokonaiskuva siitä, mitkä ovat keskeiset muutokset nykyiseen työaikalakiin nähden. Erityisesti perehdytään siihen, mitä soveltamisalaan, varallaoloon, viikkolepoon, korvaavan lepoajan antamiseen, yötyöhön, ylitöiden enimmäismäärien seurantaan ja liukuvaan työaikaan liittyvät muutokset tarkoittavat. Sekä käydään läpi lakiin ehdotetut uudet elementit, kuten ns. joustotyö ja työaikapankki. Koulutuksessa analysoidaan myös sitä, mitkä ovat eri muutosten vaikutukset työehtosopimuksissa sovittuihin määräyksiin.

Koulutus on suunnattu HR-tehtävissä toimiville ja juridiikan asiantuntijoille.

Kouluttajana toimivat lain muutostyötä läheltä seuranneet Paltan työmarkkinapäälliköt Kaj Schmidt ja Minna Etu-Seppälä.

Koulutus järjestetään pe 10.5.2019 klo 9.00–12.00 Teollisuuskeskuksen toisen kerroksen tiloissa osoitteessa Eteläranta 10, Helsinki.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 2.5. mennessä.

Hinta

PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 %

Peruutusehdot:Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
10.5.2019 09:00
Päättyy:
10.5.2019 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teollisuuskeskus
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

Eventilla

Powered by Eventilla