Työelämän ytimessä: onko maailman paras työelämä ja osaaminen uhattuna?

9.10.2023 16:30

Haaga-Helian Pasilan kampuksen Auditorio

Miltä näyttävät tulevaisuuden työelämä ja osaaminen hallitusohjelman tavoitteiden valossa? Miten esitetyt muutokset vaikuttaisivat juuri sinun (työ)elämääsi? Millaista työelämän tulevaisuutta Tradenomit haluavat? Tule kuulemaan vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin!

Tapahtumassa kerromme, miten Tradenomit vaikuttavat työelämään ja työsuhteen ehtoihin. Kuulet myös huomioitamme Orpon hallituksen alkutaipaleesta, kun muutoksia on esitetty niin työttömyysturvaan, sosiaaliturvaan, paikallisen sopimiseen kuin työeläkkeisiin, unohtamatta verotusta ja koulutusta. Kerromme, millaisia vaikutuksia muutoksilla voi olla työelämääsi. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus käydä keskustelua ja jakaa ajatuksia näiden tärkeiden aiheiden tiimoilta.

Hallitusohjelman kiemuroita sinulle avaa edunvalvontajohtajamme Ville-Veikko. Tilaisuuden juontajana toimii koulutuspoliittinen erityisasiantuntijamme Tuomas.

ville-veikko_rantamaula.pngtuomas-meriniemi.png

Tapahtuman ohjelma

16.30-17.30 Tarjolla herkullinen salaattibuffet

17.30 Onko maailman paras työelämä ja osaaminen uhattuna, auditorio

19.00 Tilaisuus päättyy viimeistään


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ma 2.10. mennessä. Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Huomaathan, että tilaisuus on vain jäsenille.

Tilaisuus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10kpl. Tilaisuuden toteutuminen vahvistetaan kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Kuluton peruutus on mahdollista 2.10.2023 saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eli ilman hyvää syytä tapahtuvista peruutuksista tai paikalle tulematta jättämisestä pidätämme oikeuden tarvittaessa veloittaa ruokailun kulut jälkikäteen jäseniltä.

Tilaisuudesta ei tule tallennetta.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.10.2023 16:30

Päättyy:  

9.10.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Haaga-Helian Pasilan kampuksen Auditorio

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tradenomit

jenni.lakso@tradenomi.fi