Työelämän ytimessä: Puhutaan työssä jaksamisesta ja työelämän joustavuudesta / Tampere

26.4.2023 17:00

Kokouskeskus PUISTOTORNI, kokoustila Yrjö Mäkelin 6.krs

Kuuluuko työn olla niin kuormittavaa, että vapaa-aika kuluu siitä palautuessa? Miten työssä jaksamista voidaan parantaa ja kuormitusta vähentää? Millä keinoilla työelämässä voidaan huomioida haastavat elämäntilanteet?

 

Uusimman jäsentutkimuksemme mukaan noin 29 % kokee nykyisin työhön liittyvää stressiä ja noin 53 % kokee työmääränsä jatkuvasti tai ajoittain liian suureksi. Millaisia muutoksia työelämässä täytyy tehdä, jotta nämä luvut saadaan laskuun ja voimme paremmin työssämme?

Tässä tilaisuudessa syvennymme (työ)hyvinvointiin liittyviin aiheisiin herkullisen ruoan ääressä. Hyvinvoinnin ja jaksamisen aiheita käsittelemme konkreettisesti tutkimustiedon ja työelämän esimerkkien kautta. 

Lämpimästi tervetuloa Tampereen Työelämän ytimessä -tilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan hyvinvoinnin ja jaksamisen aiheista asiantuntijamme sekä muiden tradenomien kanssa!

Kiinnostavia aiheita tapahtumassa sinulle avaa asiantuntijamme Joonas.

joonas_kopra.png (292 KB)

 
Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voivat ilmoittautua ilmaiseksi kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. 

Tilaisuus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10kpl. Tilaisuuden toteutuminen vahvistetaan kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Kuluton peruutus on mahdollista 11.4.2023 saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eli ilman hyvää syytä tapahtuvista peruutuksista tai paikalle tulematta jättämisestä pidätämme oikeuden tarvittaessa veloittaa ruokailun kulut jälkikäteen jäseniltä. 

Etkö ole vielä jäsen? Se ei haittaa!

Olet tervetullut tapahtumaan 30 euron hintaan, vaikka et olisi vielä jäsen. Liittymällä jäseneksi ennen ilmoittautumista, pääset hyödyntämään kaikkia jäsenetujamme heti, jolloin myös tämä tilaisuus maksuton! Tai mikäli liityt jäseneksi tilaisuuden aikana, maksu palautetaan sinulle. Voit perua ilmoittautumisesi kuluitta 11.4.2023 saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eli emme palauta rahoja ilman perusteltua syytä tapahtuvista peruutuksista.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Me olemme Tradenomit

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Tutustu meihin lisää sivuillamme!

tradenomit_color_vaaka_cmyk.png (99 KB)

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Myynti päättyy 11.4.2023 23:00
ilmainen

Määrä:


Myynti päättyy 11.4.2023 23:00
30,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

26.4.2023 17:00

Päättyy:  

26.4.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kokouskeskus PUISTOTORNI, kokoustila Yrjö Mäkelin 6.krs

Hämeenpuisto 28
33200 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tradenomit

jenni.lakso@tradenomi.fi