Ajankohtaista oikeuskäytäntöä työoikeudesta

Ajankohtaista oikeuskäytäntöä työoikeudesta

Työnantajan ja esimiesten on tärkeä pitää työoikeudellista osaamistaan ajan tasalla sekä jatkuvasti päivittää sitä alati muuttuvan ja kehittyvän oikeuskehityksen mukana.

Ajankohtaista oikeuskäytäntöä työoikeudesta -koulutuksessa käymme läpi työoikeuden uusimpia ja ajankohtaisimpia ennakkoratkaisuja käytännönläheisesti. Koulutuksessamme saat monipuolisen käsityksen siitä, mitä työoikeuden alalla tapahtuu ja miten uusi oikeuskehitys tulisi mahdollisesti ottaa huomioon toiminnassanne.

Koulutus järjestetään Palta ry:n omissa tiloissa, osoitteessa Eteläranta 10, 6 krs, Helsinki. Kouluttajana toimii PALTAn  asiantuntija Heidi Laitinen.

Koulutus on suunnattu esimiehille, HR:n edustajille ja juridiikan asiantuntijoille

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Saiko työnantaja tuotannollis-taloudellisessa irtisanomistilanteessa päätyä siihen, että osaamiseltaan muita työntekijöitä monipuolisempi työntekijä irtisanotaan puutteellisten yhteistyötaitojen vuoksi?
  • Voidaanko ylipaino katsoa terveydentilaan liittyväksi syrjintäperusteeksi ja syrjikö työnantaja työntekijää tällä perusteella, kun se ei palkannut työntekijää uuteen määräaikaiseen työsuhteeseen?
  • Kuinka työehtosopimukseen perustuvien työaikakorvausten kanneaika määräytyy uusimman oikeuskäytännön valossa?”

    lmoittaudu mukaan koulutukseen 5.4.2019 mennessä.

PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 %
 
Peruutusehdot:
Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
16.4.2019 09:00
Päättyy:
16.4.2019 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teollisuuskeskus , Palta ry
Eteläranta 10, 6 krs
00131 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla