Työrikokset -työnantajan ja esimiehen vastuu

Työrikokset -työnantajan ja esimiehen vastuu

Tiedätkö, mistä menettelystä saatat joutua rikosoikeudelliseen vastuuseen työssäsi esimiehenä tai muutoin työnantajan edustajana ja mitä seurauksia rikoksesta saattaa sinulle aiheutua?

Koulutuksen tavoitteena on antaa kokonaiskuva rikoslaissa säädettyjen työrikosten tunnusmerkeistä sekä siitä, kuka työnantajan toiminnassa voi joutua niistä rangaistus- tai vahingonkorvausvastuuseen.

Koulutuksessa käsitellään, mitkä teot ovat rikoksina rangaistavia ja mikä on työnantajan itsensä ja hänen puolestaan toimivan esimiehen vastuu. Pääpaino on työturvallisuusrikoksissa, joiden osalta erityisesti tarkastellaan vastuun kohdentumista. Lisäksi koulutuksessa kiinnitetään huomiota siihen, mitkä ovat rikoksen rangaistus- ja vahingonkorvausvastuut, sekä näihin liittyvien prosessien pääpiirteisiin. Koulutuksessa käsitellään myös menettelytapoja, joilla rikoksen tapahtumisen riskiä voidaan välttää.

Asiaan vaikuttavaan oikeuskäytäntöön kiinnitetään koulutuksessa myös erityistä huomiota.

Koulutus järjestetään Palta ry:n omissa tiloissa, osoitteessa Eteläranta 10, 6 krs, Helsinki. Kouluttajina toimii PALTAn asiantuntija, varatuomari Antti Kujala sekä Paltalex Oy:n toimitusjohtaja, varatuomari Ari Janeskari.

Koulutus on suunnattu esimiehille, HR:n edustajille ja juridiikan asiantuntijoille

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 15.5.2019 mennessä.

PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 %
 
Peruutusehdot:
Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Valitse haluamasi lippu

Lippu Määrä
Ilmoittautuminen koulutukseen

Ajankohta

Alkaa:
22.5.2019 13:00
Päättyy:
22.5.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teollisuuskeskus , Palta ry
Eteläranta 10, 6 krs
00131 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla