Työsuhteen päättäminen työntekijästä johtuvista syistä käytännön esimerkein

11.4.2018 09:00
Teollisuuskeskus

Miten toimit oikein ja lainmukaisesti, kun työsopimus täytyy päättää työntekijästä johtuvista syistä? Millaisissa tilanteissa työnantaja voi päättää työsuhteen? Mitkä ovat sallittuja ja mitkä kiellettyjä irtisanomisperusteita? Pitääkö aina ensin antaa varoitus ja mistä varoituksen voi antaa? Milloin työntekijälle tulee tarjota muuta työtä?

PALTA Asiantuntijat Oy järjestää koulutuksen työsuhteen päättämisestä työntekijästä johtuvista syistä. Koulutuksessa käsitellään käytännön esimerkkien ja oikeuskäytännön avulla työsuhteen eri päättämismuodot, kuten koeaikapurku, irtisanominen ja purkaminen. Koulutuksessa käydään läpi työsuhteen päättämiseen liittyviä perusteita (mm. heikko työsuoritus, poissaolot ja kilpaileva toiminta) ja menettelytapoja sekä esitellään yleisimmät sudenkuopat ja keinot niiden välttämiseksi.

Koulutuksesta saat kattavan tietopaketin asioista, jotka pitää huomioida, kun työntekijän työsuhde päätetään työntekijästä johtuvista syistä. Päivittämällä tietosi varmistat, että toimit lain edellyttämällä tavalla työsuhteen päättämistilanteissa.

Koulutus järjestetään 11.4. klo 9.00-12.00 Teollisuuskeskuksen toisen kerroksen tiloissa osoitteessa Eteläranta 10, Helsinki.

Koulutus on suunnattu esimiesasemassa toimiville, yritysjohdolle, HR:lle ja juridiikan asiantuntijoille.

Kouluttajana toimii PALTAn asiantuntija Idamaria Utunen

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 4.4.2018 mennessä.

Hinta

PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 %

Peruutusehdot:

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
11.4.2018 09:00
Päättyy:
11.4.2018 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teollisuuskeskus Eteläranta 10 00130 HELSINKI Finland

Järjestäjä