Työsuhteen päättäminen työntekijästä johtuvista syistä käytännön esimerkein

Työsuhteen päättäminen työntekijästä johtuvista syistä käytännön esimerkein

Miten toimit oikein ja lainmukaisesti, kun työsopimus täytyy päättää työntekijästä johtuvista syistä? Millaisissa tilanteissa työnantaja voi päättää työsuhteen? Mitkä ovat sallittuja ja mitkä kiellettyjä irtisanomisperusteita? Pitääkö aina ensin antaa varoitus ja mistä varoituksen voi antaa? Milloin työntekijälle tulee tarjota muuta työtä?

Paltalex Oy järjestää koulutuksen työsuhteen päättämisestä työntekijästä johtuvista syistä. Koulutuksessa käsitellään käytännön esimerkkien ja oikeuskäytännön avulla työsuhteen eri päättämismuodot, kuten koeaikapurku, irtisanominen ja purkaminen. Koulutuksessa käydään läpi työsuhteen päättämiseen liittyviä perusteita (mm. heikko työsuoritus, poissaolot ja kilpaileva toiminta) ja menettelytapoja sekä esitellään yleisimmät sudenkuopat ja keinot niiden välttämiseksi.

Koulutuksesta saat kattavan tietopaketin asioista, jotka pitää huomioida, kun työntekijän työsuhde päätetään työntekijästä johtuvista syistä. Päivittämällä tietosi varmistat, että toimit lain edellyttämällä tavalla työsuhteen päättämistilanteissa.

Koulutus on suunnattu esimiehille, HR:n edustajille.

Koulutus järjestetään Palta ry:n omissa tiloissa, osoitteessa Eteläranta 10, 6 krs, Helsinki. Kouluttajana toimii PALTAn  asiantuntija Aki Raudas.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 19.3.2019 mennessä.

PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 %

Peruutusehdot:

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
26.3.2019 09:00
Päättyy:
26.3.2019 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teollisuuskeskus , Palta ry
Eteläranta 10, 6 krs
00131 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla