Työsuojelurahasto

Yksin etänä – työyksinäisyys etä- ja hybridityössä – kutsu tilaisuuteen 30.5.

30.5.2023 08:30

Musiikkitalon Terassilämpiö

Mitä seurauksia työyksinäisyydestä on, miltä se tuntuu, ketä se koskettaa, mistä se johtuu ja mitä sille voi tehdä? Muun muassa näistä asioista puhutaan Työsuojelurahaston järjestämässä tilaisuudessa Musiikkitalon Terassilämpiössä tiistaina 30.5. klo 9–10.30.  

Tilaisuudessa Vaasan yliopiston professori Liisa Mäkelä ja väitöskirjatutkija Samu Kemppinen kertovat Yhdessä etä- ja hybridityössä! Tutkimus työyksinäisyydestä ja ennaltaehkäisevän ja korjaavan toimintamallin kehittäminen -tutkimushankkeesta, jossa tutkittiin työyksinäisyyden syitä ja seurauksia sekä kehitettiin työyksinäisyysmittari. Mäkelä ja Tanskanen kertovat keskeisistä tuloksista ja esittelevät hankkeessa kehitettyä työyhteisöjen yhteenkuuluvuutta edistävää kehittämismallia.  

Ohjelmavastaava Silva Saulio ja työelämän erityisasiantuntija Aku-Pekka Laakso HelsinkiMission Work to Belong -ohjelmasta kertovat, millaisia kokemuksia työyksinäisyydestä kokevilla on, miten työyksinäisyyteen voi puuttua työpaikalla ja mitä riskejä työyksinäisyyteen liittyy.  

Tilaisuuden lopussa järjestettävässä paneelikeskustelussa edellä mainitut henkilöt keskustelevat yksinäisyydestä ja sen kokemuksesta. Paneelikeskustelua vetää Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen.  

Tilaisuus videoidaan, mutta siitä ei ole suoraa nettilähetystä. Editoitu videotallenne julkaistaan myöhemmin Työsuojelurahaston nettisivuilla ja Youtube-kanavalla.  

Aika: tiistai 30.5. klo 9–10.30

Paikka: Musiikkitalon Terassilämpiö, Mannerheimintie 13A, Helsinki. Aamupala on tarjolla klo 8.30–9

Ilmoittautumiset 22.5. klo 16 mennessä. Tilaisuuteen on vielä muutamia paikkoja jäljellä.

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Päivi-Maria Isokääntä, puh. 09 6803 3318, viestinta@tsr.fi 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

30.5.2023 08:30

Päättyy:  

30.5.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Musiikkitalon Terassilämpiö

Mannerheimintie 13A
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Työsuojelurahasto

09 6803 3318

viestinta@tsr.fi